Agent Undercover: Titkos ügynök társasjáték

Agent Undercover: Titkos ügynök társasjáték

4.4 (14)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

A Titkos Ügynök egy rendkívül izgalmas, kérdezz-felelek típusú társasjáték, amely a klasszikus krimik és kémregények rejtélyeit idézi fel előtted interaktív formában.

Légy részese te is a sötét titkoknak, és fedezd fel a változatos helyszíneket az óceánjárótól kezdve, a repülőgépen át, az űrállomásig bezárólag. A játékot legalább három, legfeljebb nyolc fő játszhatja, a cél pedig, hogy a kiválasztott titkos ügynök a többiek megfigyelésével kiderítse, hol is tartózkodik pontosan.

A játékosok közül egy ember, avagy a titkos ügynök kivételével mindenki informálódik a pontos helyszínről, de hogy ki a tégla, az csak akkor deríthető ki, ha a többiek képesek ügyes leírásokkal és keresztkérdésekkel sarokba szorítani a kémet.

Ennek érdekében a játék informált szereplői kizárólag utalásokat tesznek arra vonatkozólag, hogy hol is járnak pontosan, és csak a titkos ügynök felkészültségén, kreativitásán, valamint jó megfigyelőképességén múlik majd, hogy képes lesz-e kideríteni, hol is jár a többiekkel. A játékban az győz, aki először leleplezi az ügynököt, de vigyázz, mert könnyen lehet, hogy ő gyorsabb lesz, mint te!

A játék 2015-2016-ban elnyerte a Mensa Select díját családi játék kategóriában.


A játék méretei: 30 x 30 x 6 cm.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

4.4 (14 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Ajándékba vettük.


Izgalmas lesz.


Min. 4 fővel jó játszani,


.
További értékelések

Népszerű termékek Kódfejtő, szabadulós és nyomozós társasjátékok kategóriából

Népszerű termékek Piatnik márkából