Barbie: Luxus lakóautó 3 az 1-ben

Barbie: Luxus lakóautó 3 az 1-ben

5.0 (6)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Ez a csodás Barbie 3-in-1 luxus lakóautó - oda repít, ahova csak a fantáziátok visz.

A többszörösen átalakítható kialakítás és a rejtett meglepetések teszik igazán kényelmessé és kalandossá az utazást. Indulhatunk?




Ha kinyitjátok az autó elejét, a pickup belsejében négy ülés várja az utasokat. A hátsó ülések alatt egy csónak rejtőzik, ami ideális horgászkalandokhoz. Ha letáboroztatok, kinyithatjátok a jármű oldalát és indulhat a kempingezés. Itt akár négy baba ehet, aludhat és táborozhat kényelmesen. Az autó egyik felének lenyitásával medence, a másikkal egy konyha tárul a szemetek elé, ami tábori főzésre csábít. A kettő között egy valódi nappali, egy élettér Barbie-hoz illően stílusos kialakítással és színekkel. Végül, az autó hátuljának lenyitásával egy tábori fürdőszobát kaptok zuhannyal, vécével és mosdókagylóval. Az autó minden egyes szeglete más és más játékot és történetet rejt.


A kalandos nap után jólesik a pihenés. Barbie-val és vendégeivel az autó tetején kihúzható ágyakon térhettek nyugovóra. A kihúzható ágy Chelsea-re vagy más hasonlóan kis méretű babára vár. Így az egész társaság kényelmesen, békésen aludhat a csillagok alatt. Ha pedig reggel új kalandra indultok, egyszerűen összecsukjátok az autót és már gurulhattok is tovább. A valósághű, színes részletek még valódibbá, a több mint 50 kiegészítő pedig változatossá teszik a játékot. A szett babát nem tartalmaz. A babák külön kaphatók.


Mire jó a QR-kód?
Ha szeretnétek közelebbről megnézni a terméket, mindezt 360 fokos látószögben, akkor nem kell mást tennetek, mint beszkennelned a képek között megtalálható QR-kódot az okostelefonotokkal. A sikeres beolvasást követően az értesítésre koppintva nyissátok meg a QR-kódhoz kapcsolódó hivatkozást. Ezután megjelenik a termékről készült 360 fokos forgatható bemutató videó, amelynek a segítségével közelebbről is szemügyre vehetitek a terméket.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (6 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Meglepően sok tartozékkal rendelkezik. Gyermekem régi vágya volt, hogy megkaphassa. Végre teljesült és minden nap játszik vele. Akciósan vettem, ezért az ár elfogadhatónak mondható.Praktikus kialakítású, mert játék befejeztével könnyen és gyorsan összerakható és a tartozékokat is elhelyezhető benne, hogy ne tűnjön el. Így kis helyen is elfér.


A kislányom nagyon szereti, pont olyan amilyet a képen is láttunk. Amilyet szeretett volna.


Jó kis játék, karácsonyra kapta az 5 éves lányom, vannak apróbb részek is benne pl. fogkefe, evőeszközök stb.


Igényes kivitelezésű játék. Az unokám nagyon szereti.
További értékelések

Népszerű termékek Játékbaba felszerelés kategóriából

Népszerű termékek Barbie márkából

Népszerű termékek Barbie mesehőssel