Barbie Color Reveal: Ultimate Meglepetés szett

Barbie Color Reveal: Ultimate Meglepetés szett

5.0 (1)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Ezekkel a Barbie  Color Reveal babákkal a gyerekek átélhetika mega-meglepetés élményt. 25 meglepetés vár rájuk, mely közül 8 megismételhető, színváltó varázslat, de a készlethez tartozik két kisállat, két teljes ruhaszett, és a Barbie baba, mellyel a kicsik hosszú időn át átélhetik a nappali és éjszakai átalakulásokat. Olyan átalakulásokkal találkozhatnak, mint a strand-esti buli, vidámpark-koncert vagy kutyasétáltatás-esti mozi. A játékot rengeteg kiegészítő teszi teljessé. A csomagolás a móka része: úgy kell kezdeni, hogy a 15 meglepetés csomagot a gyerekek kiveszik a hátsó részen keresztül. Aztán ki kell venni a csövet és a szalag eltávolításával kezdődhet a játék! Belül egy rejtélyes csillám-arany Color Reveal baba található. Fel kell tölteni a csövet meleg vízzel, majd bele helyezni a babát, ezután pedig körbe forgatni. A víz arannyá válik, és amikor a babát kiveszik, fény derül a titokra! Mindegyik baba különböző: más-más hajszínnel, szemszínnel, bőrtónussal és felsővel érkezik, de a szett további meglepetéseket is tartogat. A 15 meglepetés tasakból, két teljes öltözet, két színváltó, hosszú paróka, egy kis szivacs és két Color Reveal kisállat bukkan elő. A meglepetések itt folytatódnak. A kisállatokat is meleg vízben kell forgatni, hogy felfedjék valódi kinézetüket. Ha minden meglepetésre fény derült, indulhat a játék.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (1 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Nagyon szereti a kis unokám, szeret vele játszani.

Népszerű termékek Barbie baba kategóriából

Népszerű termékek Barbie márkából

Népszerű termékek Barbie mesehőssel