Belmil: Classy Llama merevfalú iskolatáska tolltartóval és tornazsákkal

Belmil: Classy Llama merevfalú iskolatáska tolltartóval és tornazsákkal

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

A Classy Llama szett tökéletes választás a kislányok számára - összeillő iskolatáska, tolltartó és tornazsák található a csomagban.

A TÁSKA:

Klasszikus és stílusos iskolatáska lányoknak.
Az ergonomikus forma és a lélegző hátpárna gondoskodik arról, hogy a gyermekek hátára nehezedő nyomás minimális legyen. A jól párnázott hátlap és a jól párnázott vállpántok kényelmes viseletet biztosítanak. Kiegészítőként állítható mellkaspánt vásárolható a táskához. Szakemberek és ortopédusok által ajánlott termék.
A táska tetején lévő nagy fogantyú kényelmes fogást biztosít, a kisebb pedig akasztóként szolgál.

Magas minőségű, erős és vízálló anyagokból készült. Az erős műanyag alsó rész növeli a stabilitást és a tartósságot. Az aljzat magassága: 2,5 cm - ez esős időben is szárazon tartja a táska belsejét.

A tágas belső rekeszeknek köszönhetően minden méretű füzet és könyv kényelmes elfér a táskában. A két elasztikus oldalzseb tökéletes a kulacs (max. 0,7 liter) és az esernyő tárolására. A belső fedél tetején órarend is található. Az első részen elhelyezett kis zsebben a gyerekek könnyedén tárolhatják a kisebb tárgyakat (kulcs, notesz...).

A gondosan elhelyezett fényvisszaverő anyagok minden oldalon jó láthatóságot biztosítanak. Az erős és könnyen záródó fém zár is rendelkezik fényvisszaverő funkcióval.

A gyártó 2 év garanciát vállal a táskára.

A táska súlya: 1150 gramm
Térfogata: kb. 19 liter
Mérete: 36 x 32 x 19 cm
Anyaga: Vízhatlan poliészter

És hogy hogyan készül egy Belmil táska? Mi garantálja a minőséget? Az alábbi linkre kattintva megtekinthető:
https://www.youtube.com/watch?v=k9HVy19CLGk

A német Egészséges Gerincért Egyesület Független Szakértői Bizottsága (AGR) megvizsgálta az európai gyártású (Szerbia, Ada) Belmil márkájú iskolatáskákat, és megkapta a „Bevizsgált és ajánlott” minőségi tanúsítványt. Ez a minőségi elismerés tájékoztatást ad azoknak a fogyasztóknak, akik gerincbarát termékeket keresnek. Az AGR tanúsítvánnyal kitüntetett termékeknek nagyon szigorú feltételeknek kell megfelelni, melyeket független, különböző szakirányok orvosai és gyógytornászai támasztottak. A rangos minősítés alapján kijelenthetjük, hogy a Belmil iskolatáska modellek használata javíthatja a gerincoszlop állapotát és a test tartását, ami gyermekeink fejlődő csontozata és izomzata miatt kiemelten fontos szempont.

A TOLLTARTÓ:

Minőségi, egyrészes, cipzáras tolltartó két kihajtható füllel. Rengeteg hely található benne az iskolaszereknek, amelyek rendszerezésében gumi fogantyúk segítenek. Ennek köszönhetően saját helye van az összes ceruzának, tollnak, radírnak, órarendnek... Így az írószerek kevésbé sérülnek, nem ütődnek egymásnak, hegyük nem törik le.
A tolltartó mérete: 20,5 x 13 x 4 cm
Súlya: 145 gramm

A TORNAZSÁK:

Felül összehúzható zsinórral rendelkezik. Könnyű, kis helyen elfér. Tartós és erős anyagból készült.
A cipzáras rekesznek köszönhetően könnyebb a pakolás és a rendszerezés. A hálós résznek köszönhetően a tornafelszerelés megfelelően tud szellőzni.
Mérete: 45 x 43 x 1 cm

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár