Blöki Tanoda 1 db-os szett, yorkshire terrier kutya figura

Blöki Tanoda 1 db-os szett, yorkshire terrier kutya figura

2.5 (4)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Blöki Tanoda 1 db-os szett, yorkshire terrier kutya figura



A yorkie az egyik legkisebb terrier. Ha házőrzésre nem is a legalkalmasabb, a yorkshire terrier fáradhatatlan társ a játékban. Játékosságát most Te is megtapasztalhatod a Blöki Tanoda tartozékaival! A Blöki Tanoda yorkshire terrier gombnyomásra mozgatja fejét és szemeit, csóválja farkát és sétál is! A yorkie játszótársként izgága mozdulataival remekül szórakoztat majd. Kutyusodnak egy kis gyakorlással megtaníthatsz néhány alapvető trükköt. Idővel a yorkie felveszi a csontot a földről és a póráz viselését is egyre jobban tűri.  A Blöki Tanoda tartozéka 1 db yorkshire terrier kiskutya, 1db csont, 1db póráz, 1db díszítő matrica és 1db szórólap. A kutyus orra és a kiegészítők mágnesesek. A kutyus mérete kb. 10 cm. A játék használata 4 éves kortól ajánlott.

Még több Blöki Tanoda kutyussal a JatekBolt.hu játék webáruházban találkozhatsz.



 



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

2.5 (4 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


a képen sokkal nagyobbnak tűnik, mint valójában, és a valósághoz képest nagyon drága.


Csalódás, a kutyus nagyon kicsi és semmit nem csinál magától csak ha a hátán lévő gombot az ujjunkkal ide-oda forgatjuk akkor mozgatja a fejét, farkát szemét és tolva halad előre. Az árához képest, nem nagy szám.


Maga a termék kifogástalan minőségű. Annyira kellett a gyereknek, hogy az áruházba mentünk érte, aztán egy hétig sem kötötte le. Ehhez képest drága.


szuper aranyos a blőki

Népszerű termékek Gyűjthető játékfigurák kategóriából