BluBlu, az interaktív delfin bébi

BluBlu, az interaktív delfin bébi

4.8 (55)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

A kislányok imádják a delfin bébiket, és borítékolható, hogy gondoskodni is szeretnének róluk. Egy igazi delfin bébi beszerzése persze igen kacifántos, BluBlu, az interaktív delfin viszont mindenki számára elérhető. Ezt az édes plüssdelfint egészen biztosan már az első találkozás után a szívükbe zárják a gyerkőcök. Főleg, ha megtudják, milyen szívszorító a története. BluBlu, a delfin bébi ugyanis vidáman élte mindennapjait szülei társaságában, ám egyszer olyan messzire úszott delfinpapától és delfinmamától, hogy elveszett a hatalmas tengerben. Végső elkeseredésében a part felé vette az irányt, ahol szörföző gyerekek hangját hallotta. Szerencsére persze meglátták a vízben vergődő delfinkölyköt, azonnal befogadták, és gondoskodni kezdtek róla.

Most itt az idő, hogy a kislányok is a szárnyuk alá vegyék BluBlu-t, aki rettentő hálás lesz majd a törődésért. Igazi baráttá válik majd, ez nem kétséges.
BluBlu reagál a simogatásra (ficánkolni kezd és hangot hallat), és jelzi azt is, ha törődésre vágyik. Kifejező LED szeme elárulja, mit szeretne. Ha éhes, meg lehet etetni egy kis halacskával. Evés közben még a száját is mozgatja. Ha elszomorodik és sírdogál, a cumija és egy kis simogatás könnyen megnyugtatja.
Alvópajtásnak is kiváló, hiszen pihe-puha és öröm hozzábújni.

BluBlu, a kis delfin bébi szerethető ajándék minden gyermek számára, akik megtanulhatják vele a gondoskodás és a barátság, valamint a fenti kis történet által a felebaráti szeretet és segítség fontosságát.

BluBlu delfin mérete: 50 cm
Csomagolás méret: 49 x 30 x 28 cm

Tartalom: 1 db BluBlu delfin, 1 db halacska, 1 db cumi.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

4.8 (55 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


A delfin szempillája szerintem balesetveszélyes. Egyébként aranyos, cuki hangja van.


Nagyon aranyos! Kislányom nagyon szereti!


A lányom örült,d a hangjától megfájdult a feje,tovább adtunk rajta.


Tetszett
További értékelések

Népszerű termékek Interaktív játék kategóriából