Cecotec Conga 1790 Ultra robotporszívó

Cecotec Conga 1790 Ultra robotporszívó

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Conga 1790 Ultra robotporszívó kimondottan olyan lakásokba, ahol háziállatot tartanak. Mobiltelefonos irányítással, valamint Amazon Alexa és Google Assistant lehetőségekkel. Professzionális 4 az 1-ben robotporszívó: egyidejűleg söpör, porszívóz, felmos és súrol.

Mobiltelefonos vezérlés: A robot egy mobilkészülékre telepíthető alkalmazáson keresztül irányítható. A rendszer egy térképet készít az alkalmazásban, kiválaszthatjuk milyen módon takarítson, valamint melyik napon mikor kezdje el a munkát. Az alkalmazásban visszanézhetjük a készülék által elvégzett feladatokat.

A MemoryControl lehetővé teszi a robot számára, hogy mentse a takarítási útvonalat és megtalálja a leggyorsabb és leghatékonyabb tisztítási utat, majd visszatérjen a töltőállomáshoz, miután befejezte a takarítást. Ennek a rendszernek köszönhetően a robot tökéletesen tudja, hol van és merre járt már a lakásban.

Az innovatív SmartGyro 3.0 technológia segíti a készüléket a hatékony navigációban. A Conga 1790 hatékonyan tájékozódni a lakásban. Beépített szenzorai segítségével érzékeli az útjába kerülő akadályokat és nem fog leesni a lépcsőn vagy az egyéb szintkülönbségeken.

Virtuális hang technológiájának köszönhetően csatlakoztathatja robotját az Alexa és a Google Assistant virtuális asszisztensekhez. Különböző hangutasításokkal vezérelheti a takarítás megkezdését, a takarítás leállítását, a robot visszaküldését a töltőállomásra vagy akár sípolással történő megkeresését.

BestFriend Care rendszer - 2 cserélhető kefével. Conga 1090 Connected robotporszívó
Speciális gumikefe az állati szőr eltávolítására nehéz helyekről, például a szőnyegekről, valamint egy 2 anyagból készült kefe mindenféle felületre és szennyeződésre.

Intelligens feltörlés az iWater technológián keresztül. Tapasztalja meg az abszolút irányítást 3 súrolási szintjével, amely minden típusú felületre alkalmas.

A Wash4You rendszere a nedves tartály segítségével végzi a feltörlést. Okosan megtisztítja a nagyobb felületeket a fejlett elektronikus vezérlőrendszerének köszönhetően, amely a vizet homogénen adagolja és elosztja a rendszeren keresztül.

Nagy teljesítményű szívóerő, amely max. 2100 Pa szívóteljesítményre képes. Mindenféle szennyeződést eltávolít, hogy a padló mindig tiszta legyen.

3 teljesítményszint: Eco (800 Pa) mód a könnyed tisztításhoz minimális fogyasztással, Normal mód (1200 Pa) a mindennapi tisztításhoz és Turbo üzemmód (2100 Pa) a mélytisztításhoz.

8 tisztítási mód: Auto (automatikus), Random (véletlenszerű), Edge (élek, falak melletti), Manual, Room (szoba), Alapos, Spiral és Back home.

BrushPro technológia - a speciális forgó kefe megtisztítja a szőnyegek belsejét a bennük található szennyeződésektől és portól. Ez a kefe 2 anyagból készült: sörtékből és gumiszilikonból, hogy hatékonyan eltávolítsa a szennyeződéseket.

Turbo Clean Carpet rendszer - aktiválja a maximális teljesítményű turbó üzemmódot a szőnyegek hatékony tisztítása érdekében.

Nagy teljesítményű Li-Ion akku: 14.4 V, 2600 mAh kapacitású akkujával kb. 160 percig tud takarítani. Amikor érzékeli az akku merülését, akkor automatikusan visszatér a töltőállomásra.

Nagy hatásfokú HEPA szűrője az apró szennyeződéseket és porszemeket is kiszűri az átszívott levegőből.

A porszívó kemény padló és szőnyeg felületeken is használható. A feltörlő mód természetesen csak olyan felület tisztítására használható, ami nem érzékeny a nedvességre.

Csomagolás méretei: 30 x 15 x 30 cm

Tartalom: 1 db Conga 1790 Ultra robotporszívó, 1 db multifunkciós tisztítókefe, 1 db Best Friends kefe az állatszőrök takarítására, 1 db nedves száraz tartály, 2 db feltörlő kendő, 2 db HEPA szűrő, 4 db oldalkefe, 1 db távirányító, 1 db töltőállomás, magyar nyelvű használati útmutató.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek Háztartás kategóriából

Népszerű termékek Cecotec márkából