Cecotec: Conga 2290 Ultra+ Home robotporszívó

Cecotec: Conga 2290 Ultra+ Home robotporszívó

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Robotporszívó autoclean töltőállomással egybeépített külső tartállyal. A robotporszívó iTech SmartGyro 4.0 technológiával rendelkezik, amely egyszerre porszívóz és feltöröl.

- 2100 Pa.
- Mobilalkalmazásban kezelhető térképpel.
- Többféle tisztítókefével, akár háziállatok mellé is.
- Alexa és Google Asszisztens lehetőséggel.
- Mágneses elválasztóval.
- Nedves és száraz tartály, valamint külön portartály, mindkettő kompatibilis az autoclean állomással. Az autoclean állomás lehetővé teszi a ritkább beavatkozást, 2 literes űrtartalommal.

Az innovatív 4 az 1-ben technológiának köszönhetően a robot akár egyszerre porszívózik és feltöröl.
A legújabb SmartGyro 4.0 technológiával intelligensebben navigál és ezáltal hatékonyan takarít. Ebben segíti még a számos beépített érzékelő szenzor, amelyek érzékelik az akadályokat és a szintkülönbségeket.
APP Control: Okostelefonos alkalmazás térképpel, amelyen keresztül vezérelheti a robotot a tisztítási módok kiválasztásával, a tisztítási feladatok ütemezésével, a szívó- és súrolási teljesítményszint kiválasztásával.
SmartClean: A robot tartályának automatikus ürítése a töltőállomáson lévő Home tartályba.

Virtuális térképrendszere megjeleníti otthona térképét az alkalmazásban. Tisztítás közben a robot elkészíti a térképet, ráadásul ezt később a takarítási jegyzőkönyvben is megtekintheti. A robot különböző pillanatokhoz különböző térképeket készít, ami intelligenciájának köszönhetően lehetővé teszi a takarítási útvonalak javítását.

Jalisco Brush: kemény padlókhoz való kefe mikroszálas technológiával, amely hatékonyan felszívja a port, homokot, atkákat és szöszöket… egyetlen lépésben akár háromszor hatékonyabban porszívózhat*. *A laboratóriumi vizsgálatok dolomit homokkal az IEC 60312-1:2010 szabvány szerint.

A Virtual Voice technológiának köszönhetően összekapcsolhatja robotját az Alexa és a Google Assistant virtuális hangasszisztensekkel. Különböző hangutasításokkal indíthatja el a takarítást, leállíthatja a takarítást, visszaküldheti a robotot a töltőállomásra, vagy akár hangjelzéssel is megkeresheti.

Best Friend Care: Cserélhető szilikon kefe, ideális háziállatok számára.

iWash rendszerrel van programozva 3 súrolási móddal: Magas, ami tökéletes az alapos súroláshoz; Közepes, ami ideális napi súroláshoz; Alacsony, ami tökéletes az egyszerű tisztításhoz. Ennek a 3 módnak köszönhetően bármilyen típusú felületet felmoshat.

Memóriavezérlése lehetővé teszi a robot számára, hogy megjegyezze a tisztítási útvonalat, hogy megtalálja a leggyorsabb és leghatékonyabb tisztítási útvonalat, és a tisztítás befejezése után visszatérjen a töltőbázisra. Ennek a rendszernek köszönhetően a robot tökéletesen tudja, hol van, hol ment át és hol nem.

ForceClean rendszerrel rendelkezik, amely egy erős turbinát tartalmaz, hogy maximalizálja a nagy vákuumteljesítményt 2100 Pa-ig. Eltávolít minden típusú szennyeződést, hogy mindig tiszta padlót biztosítson. Válasszon a 8 tisztítási mód közül: Automatikus, Véletlenszerű, Él, Intenzív súrolás, Szoba, Spirál, Kézi és Hazatérés.

A robot a Total Surface technológián keresztül működik, hogy hatékonyan tisztítsa meg otthona felületét. A robot automatikusan a lehető leggyorsabban visszatér a töltőbázisra, amikor lemerül az akkumulátor, feltölti az akkumulátort, és addig folytatja a tisztítási folyamatot, amíg be nem fejezi.

Wash4You rendszere lehetővé teszi a felmosást és súrolást a nedvestartály felszerelésével. Intelligens súrolás a szivattyúrendszernek köszönhetően, amely minden körülménynek megfelelően osztja el a vízáramlást, a hatékony eredményeket eléréséért.

Tartalmaz egy mágnescsíkot, amellyel mágneses falat helyezhet olyan területek vagy helyiségek kiválasztásához, amelyeket nem szeretne takarítani.

Takarítsa ki az egész otthonát, válasszon egyet a 3 tisztítási teljesítményszint közül! Válassza az Eco módot a hosszú, csendes tisztítási feladatok elvégzéséhez, minimálisra csökkentve a fogyasztást. A Normál mód ideális a napi tisztítási feladatokhoz, a Turbó üzemmód pedig az alaposabb tisztításhoz.

A BrushPro technológia egy forgó főkeféből áll, amely megtisztítja a szőnyegeken lévő szennyeződést és port. Ez a főkefe 2 anyagból készült: sörtékből és gumiszilikonból, hogy eltávolítson mindenféle port.
A legcsendesebb tisztítást kínálja az OnlySilence technológiának köszönhetően, amely kevesebb, mint 64 dB zajszintet produkál.
A Turbo Clean Carpet rendszer aktiválja a maximális teljesítményű turbó üzemmódot a szőnyegeken a hatékony tisztítás érdekében.

A TwinFloor felmosóját 2 anyag felhasználásával tervezték minden típusú felület tökéletes tisztításához, 2 tisztítási fázisának köszönhetően a legjobb eredményt biztosítva. Ez a rendszer akár professzionális eredményeket kínál.

Az All-TimeTable rendszere lehetővé teszi, hogy a hét 7 napján 24 órában ütemezze a robotot. Azt is lehetővé teszi, hogy különböző feladatokat ütemezzen ugyanazon a napon. Ha a Wet&dry tartály fel van szerelve, akkor ütemezheti a robotot a reggeli porszívózásra és felmosásra, valamint délutáni porszívózásra és súrolásra. Adjon hozzá különböző tisztítási beállításokat, válasszon 16 különböző porszívózási és súrolási beállítás közül.

Távirányító és LCD-kijelző a robot legegyszerűbb és legintuitívabb vezérléséhez.
Ez a roboto14,4 V-os és 2600 mAh-s lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, maximum 160 perc üzemidővel.

A robot tartalmaz egy intelligens GPSHome rendszert, amely segítségével automatikusan és közvetlenül a töltőbázisra tér vissza, ha befejezte a tisztítást. Tisztítja a levegőt a nagy hatékonyságú szűrővel, amely nagy mennyiségű allergént és port képes megfogni.

Minden típusú padlóhoz és vékony szőnyeghez alkalmas.

Ez a termék háztartási használatra készült. Nem használható ipari vagy kereskedelmi célokra.

Tartalom: Conga 2290 robotporszívó és Conga Home 2.000 töltőállomás, Jalisco kefe, speciális szilikon kefe, magnetic szalag, nedves & száraz portartály , távirányító, 2 törlőkendő, 4 oldalkefe, 2 HEPA szűrő, tisztítókefe, 3 higiénikus porzsák a Home tartályba.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek Háztartás kategóriából

Népszerű termékek Cecotec márkából