Cecotec Conga 990 robotporszívó

Cecotec Conga 990 robotporszívó

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Cecotec Conga 990 porszívó és feltörlőrobot.

iTechEvo intelligens navigációjával szinte milliméter pontossággal tudja bejárni a takarítandó területet. A csomagjában mellékelt távirányítóval könnyen irányítható és programozható a készülék. Szinte mindenféle felületen használható, ami egy lakásban gyakran előfordulhat.

Takarítási módok
Többféle takarítási módban is tud dolgozni. Az automatikus módban egy előre beprogramozott logaritmus szerint automatikusan halad a lakásban. Az EDGE módban a helyiségek falai mellett megy végig. SPIRAL módban egy területen spirál alakban haladva dolgozik. Egy helyiség módban pedig az adott helyiséget fogja felporszívózni.

Programozás
A Conga 990 robotporszívót egy hétre előre be lehet programozni, hogy a hét mely napján, hány órakor kezdjen el takarítani. Megtehetjük, hogy akkor indítjuk el a takarítást, amikor nem tartózkodunk a lakásban, így nem fog minket zavarni a gép és egy felporszívózott otthonba tudunk hazatérni.

Érzékelő szenzorok
A Conga 990 robotporszívó többféle érzékelő szenzorral van felszerelve. Ezeknek köszönhetően a legtöbb akadályt el tudja kerülni és a lépcsőn se fog lezuhanni.

Tisztítókefék
Oldalkeféivel a sarkokból és az élek mellől is kisepri a szennyeződéseket Tisztítókeféje pedig sörtékből és szilikongumiból készült, hogy a leghatékonyabban tudjon takarítani.

Nedves feltörlés
A Conga 990 egy elektronikus adagolóval felszerelt feltörlőrendszerrel is rendelkezik. A készülék tartályát fel kell tölteni vízzel és a rendszer a robot mozgása alapján adagolja a nedvességet a tartály alján elhelyezett mikroszálas törlőkendőre.

A nedves feltörlés csak olyan felületen szabad használni, amiben nem tud kárt tenni a nedvesség. Szőnyeg felületen nem használható.
Porszívózás és nedves feltörlés egy menetben, a Conga 990 ezt is tudja.

Automatikus akkutöltés
A beépített Li-Ion akkujával kb. 120 percig tud porszívózni. Amikor érzékeli az akku merülését, akkor automatikusan visszatér a töltőállomására.

Csomagolás méretei: 30 x 12 x 30 cm

Tartalom: 1 db Conga 990 robotporszívó, 1 db töltő állomás, hálózati adapterrel, 1 db távirányító, 1 db tartalék HEPA szűrő, 1 pár tartalék oldalkefe, 1 db tisztítóeszköz, 1 db tartalék törlőkendő, magyar nyelvű használati útmutató.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek Háztartás kategóriából

Népszerű termékek Cecotec márkából