Crayola Color Alive Kastélyok és sárkányok színező

Crayola Color Alive Kastélyok és sárkányok színező

3.7 (14)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Crayola Color Alive Kastélyok és sárkányok színező
Kíváncsi voltál már valaha, hogy miként mozognának rajzaid? A fiúknak ajánlott Colour Alive kifestővel és a hozzá tartozó, ingyenesen letölthető alkalmazással most életre keltheted alkotásaidat! Színezd ki a kifestő lapjait, szkenneld be a programmal és nézd miként elevenedik meg a figura. A kifestő szereplője képes reagálni érintésre, sőt még fényképezkedhetsz is vele. A játék során különleges színhatást is alkalmazhatsz a kijelzőn a Colour Alive Sárkánytűz nevű filctollal, amitől lángolni kezdenek a narancssárga színárnyalatok. Ha kifogytál a lapokból, akkor az alkalmazással újabb kifestő lapokhoz juthatsz, amit kinyomtathatsz otthon. A kifestő 16 különböző oldalt valamint 7 db filctollat tartalmaz. A játék 4 éves kortól ajánlott. Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból és az AppStore-ból. A játék nem tartalmazza a hozzá szükséges okostelefont, tabletet.
A JatekBolt.hu játék webáruházban további Crayola Color Alive játékokat és egyéb Crayola termékeket találhatsz.

A Crayola Color Alive termékekhez tartozó, ingyenesen letölthető applikációt a gyártó a kifogástalan felhasználói élmény érdekében külön-külön optimalizálja a készülékekre. A gyártó folyamatosan, egyre több eszközre finomítja a Crayola Color Alive applikációt, mely az AppStore-ban, a Google Play áruházban valamint a Windows Store-ban érhető el.

A Crayola Color Alive alkalmazás jelenleg számos eszközön megfelelően működik, az alábbi hivatkozáson megtekintheti, mely készülékek kompatibilisek vele:

Crayola Color Alive alkalmazással kompatibilis eszközök listája
Ha nem találta meg készülékét a felsoroltak között, akkor előfordulhat, hogy nem fog hibátlanul működni az applikáció.


Letöltési linkek:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.DAQRI.crayola.coloralive&hl=en

iOS: https://itunes.apple.com/us/app/crayola-color-alive/id939272201?mt=8

Windows: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/crayola-color-alive/e066c6b4-7643-469e-9e77-c2d0f4134b9a
A kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük! Megértésüket és türelmüket köszönjük.




Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

3.7 (14 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


A 4,5 éves kisfiam imádja és végre leül az asztal mellé és színez. Utána együtt \"keltjük életre\" a képeket. A filctollak nagyon jó minőségűek.


kreatív


Ajándék volt.


A legjobb modern játék. Tök jó hozzá az app, hogy megelevenednek a gyerekek által színezett ábrák. Ha lenne csillagos 6-os azt ének.
További értékelések

Népszerű termékek Kifestő, foglalkoztató kategóriából

Népszerű termékek Crayola márkából