Fisher-Price Tanuló Kutyus

Fisher-Price Tanuló Kutyus

4.9 (121)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Fisher-Price Tanuló Kutyus

Most játszva fejlődhetnek a babák ezzel a cuki Fisher-Price plüss kutyussal! A bársonyosan puha plüssből készült Tanuló Kutyus a gyermek szintjének megfelelően tud beszélni. A játék ismeretanyaga a babatudásszintjéhez igazítható 3 fokozattal. Első szinten a játék kutya alapvető szavakat tud mondani és megtanítja a gyerkőcöket a színekre, betűkre és néhány testrész megnevezésére. A második szint 12 hónapos kortól ajánlott, itt énekelhet dalokat és mókás hangokat, valamint beszédfordulatokat ad ki magából. A 18 hónapos kortól ajánlott 3. szinten összetettebb mondatokat mond a játék és megtanít a barátkozásra. A játék magyar nyelven beszél, énekel. Az éneklő játék kutya összesen 20 közösen énekelhető dalt ismer és 6 db megnyomható gombbal rendelkezik, melyekre másképp tud reagálni. A beszélő plüss bébijáték 3 db AA típusú elemmel működik, melyet tartalmaz a játék. 6 hónapos kortól ajánlott. A plüssfigurán magyar feliratok találhatóak. A magyarul beszélő játék kutyus mérete: 28 cm magas.

További készségfejlesztő játékokra a JatekBolt.hu játék webáruházban bukkanhatsz rá.

 





Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

4.9 (121 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Kb 2-3 hónap után cseréltetni kellett, mert mint akkoriban mindegyiknek, tönkrement a füle - pedig csak én nyomkodtam. A csere gond nélkül zajlott.


Igazából a régebbi kutyust jobban szerettük, mert rövidebb volt a szőre, ennek szöszöl a plüsse és a fülén is tényleg gagyi vékony az anyag, de a babának ezektől függetlenül tetszik.


Nagyon meg vagyok elégedve a tanuló kutyussal,könnyen megtanulható a kezelése,dallamos a zenéje,amit a gyerekek hamar megtanulnak.


Kiváló minőség.
További értékelések

Népszerű termékek Tanuló játék kategóriából

Népszerű termékek Fisher-Price márkából