Fleg Mercedes-Benz betonkeverő távirányítású autó

Fleg Mercedes-Benz betonkeverő távirányítású autó

5.0 (3)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Sárga Mercedes-Benz betonkeverő, távirányítós teherautó, ami akár vezetés közben is tudja keverni az anyagot! Minden irányba képes fordulni, világító lámpáival és különböző hangjelzéseivel biztonságosan közlekedhet! Ha nem használod az autó 60 mp után automatikusan kikapcsol. Müködési frekvencia: 2.4 GHz. A működéshez szükséges 6 db AA elem nincs mellékelve, ebből 2 db a távírányítóhoz, 4 db az autó használatához szükséges! A méretaránya 1:20 és a betonkeverő autó 40 cm hosszú!

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (3 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Kiegészítésként vettük meg az azonos márkájú daru és tartozékai mellé. Szuper gyors járgány, a mixerrésze is tetszőlegesen forgatható. Képes közlekedni a magas szőrű szőnyegen és betonon is. Kicsit hangos.


Unokám régi vágya teljesült amikor megajándékoztam ezzel a termékkel. Szerintem tökéletes több funkciós játék, ugyanakkor könnyen kezelhető. A három és fél éves gyerek számára megunhatatlan. Mindaddig nyúzza, amíg az elemek le nem merülnek. Néha még magam is kipróbálom. Ajánlom a megvásárlását!!!


Elképesztően jó! Nagy, a hangja élethű, a betonkeverője még a Geomag golyókat is tudja kevergetni, masszív, nem zabálja az elemeket. Kisebb küszöbön átmegy. A távirányító kezeléséhez azért kellett egy családi kupaktanács, mert elsőre nem volt teljesen világos, hogy be kell gyújtani a motort egy gombbal, hogy minden más működjön - pont, mint az igazi autón.

Népszerű termékek Távirányítós játék, RC jármű kategóriából