Fuze flexibilis fénydekor

Fuze flexibilis fénydekor

4.3 (19)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Fuze flexibilis fénydekor

A Fuze flexibilis fénydekor egy dekorációs bicikli lámpa! Tekerd a Fuze flexibilis fénydekort biciklid vagy rollered vázára és a tiéd lesz a legmenőbb és legvagányabb az egész téren. A Fuze flexibilis fénydekor nem csak fantasztikus világítást ad a biciklinek, de a sötétben is segít a jól láthatóságban és segítségével a balesetek elkerülhető. A kerékpárra és rollerre szerelhető világító és villogó funkcióval ellátott dekorációs zsinór egyedivé tesz bármilyen bringát. A Fuze flexibilis fénydekor elemmel működő bicikli LED világító fénydekoráció. Akár menő trükközéshez, akár egy hétköznap esti biciklizéshez is tökéletes, minden korosztály számára ajánlott. A Fuze flexibilis fénydekor kerékpárral és rollerrel használható. A fénydekor vízálló, kivilágít és díszít. A Fuze flexibilis fénydekor egy elemmel működő dekorációs lámpa biciklire, rollerre. A lámpa működéséhez 2db AA elem szükséges, az elem tartozék. A Fuze flexibilis fénydekor mellet további két fantasztikus bicikli LED világító fénydekoráció kapható a JatekBolt.hu kínálatában: a Fuze színváltós fényküllő és a Fuze világító LED küllőmonitor.




Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

4.3 (19 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Apró ajándék, de a gyerekeknek nagyon tetszik.


Ajàndèkba vettem,remélem tetszeni fog neki


Gyermekemnek nagyon tetszett. Jó ajándék ötlet :)


Ajándékba vittük, nagy sikere volt.
További értékelések

Népszerű termékek Kerékpárok kategóriából