Harry Potter: Világító varázspálca - Harry Potter

Harry Potter: Világító varázspálca - Harry Potter

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Ollivander ajándékával most te is próbára teheted magad a pálcamágiában! Vedd a kezedbe Harry Potter varázspálcáját, és mond ki a kedvenc varázsigéd! A Harry Potter világító varázspálcád egy rejtélyes mágikus kapcsolatban van az okostelefonoddal, így a kapcsolódó alkalmazás segítségével, számodra is feltárulhatnak a varázsvilág titkai.
Gondolj a legkedvesebb emlékedre, és tanulj meg patrónust idézni, ahogyan Dumbledore Seregének tagjai is tették a Szükség Szobájában! Ugye nem felejtetted el a lebegő bűbájt sem? Huss és pöcc! A pálca végébe rejtett LED-varázslatnak köszönhetően ráadásul fényt is varázsolhatsz a szobába, akár csak Harry Potter tette, amikor esténként a tekergők térképét bújta. Vigyázz, csak Ronald Weasley-t fel ne ébreszd! Mormolj el egy „Lumos” varázsigét, és világíts a pálcáddal. Légy eszelős varázsló vagy boszorkány, akárcsak Hermione Granger! Emlékszel még, mit tanultál tőle? Ez a varázsige különösen hasznos az ördöghurok ellen, hiszen a gyilkos ujjú lény fut, ha rásüt a fény.
A nagyobbak a „Capitulatus” és a „Stupor” varázsigéket is begyakorolhatják, hogy készen álljanak a varázslópárbajra, de akár a nevedet is a levegőbe firkálhatod. Az app eltárolja a varázslataidat, így segít abban, hogy visszanézd a pálcád legutóbbi sikeres varázslatait.
Ne feledd, a pálca választja a varázslót!
Ez a világító varázspálca Harry Potter pálcájáról lett mintázva, a pálca végén LED fény világít.

- A varázspálca 3 db 1,5V-os LR41/AG3 elemmel működik
- Hozzáférés az eredeti WOW! Stuff varázsló és fényjáték alkalmazáshoz (angol nyelvű), mely eltárolja a sikeres varázslataidat. Az app Android és iOS telefonokra érhető el
- Kézzel festett termék
- A csomagban magyar nyelvű használati útmutatót is találsz
- A termék remekül illeszkedik 6-12 éves gyerekek kisebb kezébe

Tartalom: A játék elemmel működik (3 x 1,5V LR41/AG3). Az elemeket megtalálod a csomagban.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek Játék a fénnyel kategóriából

Népszerű termékek Harry Potter mesehőssel