Katicabogár kiegészítői

Katicabogár kiegészítői

4.1 (14)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Katicabogár kiegészítői



Legyél Te a farsangi bál legtrendibb karaktere: bújj Marinette, a szuper Katicabogár bőrébe! Marinette nappal, csak egy átlagos életet élő tinilány, ám van benne valami különleges: katicabogár akcióhőssé tud válozni kedvence, Tikki segítségével. Ha magadra öltöd a szuper katica jelmezt biztosan Te leszel a farsangi mulatság sztárja. Éld át a Miraculous katicabogár mese izgalmas jeleneteit! A készletben maszk, kesztyű, kistáska, és egyéb katicás kiegészítők találhatók. 4 éves kortól.



Kalandozz a JatekBolt.hu játék webáruház kínálatában és fedezd fel többi izgalmas lányos játékunkat is.



Tartalom: 1 pár kesztyű, 2 pár fülbevaló, 1 db maszk, 1 db táska

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

4.1 (14 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Kislányom nagyon szereti a Marinette rajzfilmet, azért vettem neki - meglepetésként. Nagyon örült, sokat játszott vele. Szerintem elég minőséges - eddig még minden oké :-)


Ár,érték arányban többet vártam tőle. Kislányom örült neki,de csalódás volt,hogy a fülbevaló kb 3 perc után használhatatlan, a kesztyűt nagyon nehéz felvenni,főleg mert az egyik ujjai olyan vékonyra vannak szabva,hogy az 5 éves kislányomra alig tudtam felhúzni. A táska és a maszk jó,de alapjában véve a minőségéhez képest drága.


Farsangi kellék azóta is nagy becsben van tartva.


Nagyon jó termék.
További értékelések

Népszerű termékek Jelmez kiegészítő kategóriából

Népszerű termékek Miraculous mesehőssel