LEGO Batman: 1989 Batmobile 76139

LEGO Batman: 1989 Batmobile 76139

5.0 (2)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

A Batman rajongók mellett a vagány autók kedvelői is imádni fogják a felnőtteknek ajánlott LEGO DC Batman 76139 1989 Batmobil autómodell készletet. Ez a gyönyörűen kidolgozott LEGO kocka építőjáték a klasszikus és jól ismert, gömbölyded Batmobil autó másolata, melyet az 1989-es Batman filmben láthattál. A több mint 60 cm hosszú és 3306 elemből álló modell kihívást jelentő és izgalmas építési élményt nyújt. A fanatikus rajongók odalesznek az eredeti részletekért, például a tolóajtós vezetőfülkéért, melyhez egy új, 2019 novemberében megjelenő, körbefutó szélvédő elem tartozik. Emellett 2 rejtett gépfegyver is vár rád felugró funkcióval, melyet a turbinahajtású kipufogó elforgatásával kapcsolhatsz be, a jármű oldalain pedig egy-egy dekoratív csáklyát találsz. A Batman játékautóhoz egy forgó bemutatóállvány is tartozik (ami rögzített adatlappal van ellátva, melyen az 1989-es Batmobil statisztikái olvashatók), hogy a barátaid minden szögből megcsodálhassák. Az összes Batman rajongó számára kötelező szuperhős építőjáték készlet 3 új, 2019 novemberében megjelenő minifigurát is tartalmaz — Batmant köpenyben, ami megegyezik az 1989-es filmbeli öltözékével, Joker-t és Vicki Vale-t. Emellett a csomagban egy kockából épült minifigura bemutatóállványt is találsz.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (2 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Elképesztő élmény az építés, szuper Lego.


Nagyon tetszett az összerakása és brutál jól néz ki az autó!

Népszerű termékek LEGO ® márkából