LEGO Batman: Batman és Joker szökése 76138

LEGO Batman: Batman és Joker szökése 76138

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Segélyhívás érkezett Batman-nek! Harley Quinn meg akarja szöktetni Joker-t az Arkham börtönből. Repülj a helyszínre Batman helikopterével! Vigyázz a katapultból kilövő bombákkal! Akadályozd meg, hogy Harley Quinn lebontsa a falat a motorjához rögzített lánc és horog segítségével! Ezzel a lenyűgöző LEGO Batman és Joker építőkészlettel az akció sosem ér véget! Juttasd vissza a börtönbe ezeket a szuper gonosztevőket, és légy a nap hőse! A 4 éves kortól ajánlott LEGO készleteket kifejezetten úgy terveztük, hogy szórakoztatóak és könnyen megépíthetőek legyenek a kisgyermekek számára, így segítve önbizalmuk fejlődését, hiszen az egyszerű építési lépések tökéletes kezdetet nyújtanak a LEGO kockák megépítéséhez. Ez a szuperhős játék 4 LEGO minifigurát tartalmaz: Batman-t, Harley Quinn-t, Joker-t és egy börtönőrt. Az Arkham Elmegyógyintézet tartalmaz egy nyitható sorompót, bejárati ajtókat levehető vasrúd zárral, egy minifigura üléssel ellátott őrtornyot, 2 börtönszárnyat, melyek mindegyike egy nyitható, minifigurának szánt börtöncellával rendelkezik, egy forgatható és megépíthető keresőfényt, TV-képernyő elemet Joker képével, egy megépíthető vezérlőpultot levehető bilincs elemmel, valamint a Batman gonosztevők 3 tulajdonát - egy megépíthető Madárijesztő gáztartályt és Mr. Freeze sugárfegyverét, valamint Pingvin kalap elemét is. Batman helikopterének karosszériája kezdőkockákból áll, emellett egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkét és forgatható rotorokat is tartalmaz. Harley Quinn motorján egy minifigurának való ülés, valamint egy lánc és egy horog található, melyekkel húzhatja a hordozható katapultot vagy lerombolhatja a börtöncella falait. A hordozható katapult 2 kilövővel és 3 megépíthető bombával van felszerelve. Ez a klassz Batman játékkészlet tartalmazza Batman Batarangját és megafon elemét, valamint Harley Quinn baseball sapkáját is. Harley Quinn és Joker új, börtönruhába bújt minifigurái 2019 júniusában jelennek meg. A 4 éves kortól ajánlott LEGO készlet bevezeti gyermekedet kedvenc filmjeinek és TV szereplőinek, illetve hétköznapi hőseinek széles univerzumába, így tökéletes szuperhős ajándék lehet az óvodások számára. A 4 éves kortól ajánlott LEGO építőkészletek korábban LEGO Juniors néven voltak ismertek, és a kreatív építés érdekében minden LEGO készlettel és LEGO kockával együtt megépíthetőek. A LEGO Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. Az Arkham Elmegyógyintézet méretei: több mint 21 cm magas, 23 cm széles és 10 cm mély. A játék Batman helikopter méretei: több mint 9 cm magas, 14 cm hosszú és 4 cm széles.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO ® márkából

Népszerű termékek Batman mesehőssel