LEGO City: Figuracsomag - Űrkutatás és fejlesztés 60230

LEGO City: Figuracsomag - Űrkutatás és fejlesztés 60230

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

A LEGO City Űrügynökségnek szüksége van rád! Csatlakozz a személyzethez, hogy ez az izgalmas, Marsbeli LEGO küldetés sikeres legyen! Menj egy kört a gravitációs erő űrhajós edzőgéppel! Segíts a tudósoknak a kutatásukban! Teszteld a rakétamotort vagy vidd el a drónt egy próbarepülésre, mielőtt felrakod a rakétára, míg az űrhajósok mókás interjút adnak a riporternek. Pssszt! Tudtad, hogy ezt a játékkészletet valódi NASA küldetések ihlették? Klassz, ugye? A csomagban 14 LEGO City minifigurát találsz: 7 űrhajóst, egy riportert, operatőrt, személyi edzőt, egy drónmérnököt, rakétamérnököt, gépészmérnököt és egy botanikust, valamint egy robot figurát. A készletben találsz egy gravitációs erő edzőgépet, 2 ágyat, futópadot, egy forgó rotoros drónt, termesztő hüvelyt növénnyel, robotállványt, sziklás talajos helyszínt, számítógépes állványt monitorral és egy tesztrakétát állvánnyal. A kiegészítő elemek közé tartozik egy mágneses üveg, hegesztő, fehér zászló, megafon, kamera, mikrofon, egy botra húzott földönkívüli fej, 2 űrhajós sisak kék szemvédővel, űrhajós sisak arany szemvédővel, egy Járművön Kívüli Tevékenység öltözék arany szemvédővel és fénnyel, egy szemetes, bögre, drón távirányító, pizzás dobozok, pizza, két új, 2019 júniusában megjelenő geóda és egy szerszámosláda. Forgasd meg a gravitációs erő űrhajós edzőgép tetejét, hogy segíts az űrhajósoknak felkészülni az űrutazásra! Ez a szórakoztató építőjáték nagyszerű ajándék a gyermekek számára. A sziklás talajjal ellátott helyszín méretei: több mint 4 cm széles és 3 cm mély. A robot állvány méretei: több mint 3 cm széles és 3 cm mély. A drón méretei: több mint 3 cm hosszú és 3 cm széles. A számítógépes állvány méretei: több mint 3 cm magas és 4 cm széles. A növény hüvely méretei: több mint 3 cm magas, 5 cm széles és 3 cm mély. A gravitációs erő edzőgép méretei ágyakkal: több mint 4 cm magas, 4 cm széles és 18 cm mély. A futópad méretei: több mint 4 cm mély. A rakétaállvány méretei: több mint 4 cm magas, 3 cm széles és 7 cm mély.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO City kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából