LEGO® City: Great Vehicles Autószállító 60305

LEGO® City: Great Vehicles Autószállító 60305

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Járműszállító játékkészlet gyermekeknek

A gyermekek akár 3 LEGO® City Nagyszerű járművek játékautót is szállíthatnak a LEGO City Autószállítóval (60305). A csuklós szállító tartalmaz egy kétemeletes utánfutót felemelhető felső szinttel és működő hátsó rámpával. A gyermekek emellett egy vagány sportkocsit is szállíthatnak, a teherautó sofőr és az autóvezető minifigurák pedig beindítják a mókát. Izgalmas építőkészlet 5 éves kortól Ehhez az autószállító játékkészlethez egy egyszerű építési útmutató is tartozik, aminek a segítségével a fiatalabb LEGO építőknek is elégedettséget nyújtó, önálló építési- és játékélményben lehet részük – így kis teherautó sofőröd pillanatok alatt úton lesz! LEGO City Nagyszerű járművek – Klassz játékok gyermekeknek A gyermekeket életük során rengeteg klassz jármű és gép veszi körül, a LEGO City Nagyszerű járművek építőkészletekkel pedig közelről is megismerhetik azokat, hiszen a valósághű modellek és a mókás szereplők végtelen, fantáziadús játékra inspirálják őket.

• Lepd meg hétköznapi hősödet ezzel az izgalmas LEGO® City Autószállító (60305) építőkészlettel, ami klassz játék járműveket és mókás szereplőket tartalmaz, amik szélsebes, fantáziadús szerepjátékot nyújtanak.
• Mit rejt a doboz? Mindent, amire a gyermekeknek szükségük lehet az autószállító és a levehető tetővel felszerelt, vagány sportkocsi megépítéséhez, valamint egy teherautó sofőr és egy autóvezető minifiguráit is.
• A gyermekek felemelhetik és leengedhetik az utánfutó felső szintjét és a hátsó rámpáját, hogy felrakjanak rá és elszállítsanak akár 3 LEGO® City Nagyszerű járművek autót is, köztük a készletben található, vagány sportkocsit.
• Nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék az 5 éves vagy nagyobb fiúk és lányok számára.
• A megépített LEGO® City autószállító több mint 11 cm magas, 31 cm hosszú és 8 cm széles.
• A LEGO® készlet kiegészítő elemei közé egy seprű és egy csavarkulcs is tartozik.
• A csomag tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is – egy interaktív, közelítő és forgó eszközöket tartalmazó építési útmutatót a fiatal építőknek, ami az ingyenes LEGO® Építési útmutatók alkalmazás része.
• A LEGO® City Nagyszerű járművek játékkészletek olyan funkciókkal teli modellekkel és szórakoztató szereplőkkel fejlesztik a gyermekek fizikai készségeit és önbizalmukat, amik végtelen, kreatív játékra inspirálnak.
• Minden LEGO® alkatrész megfelel a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek és kompatibilisek legyenek, emellett szórakoztató építési élményt nyújtsanak – ami már 1958 óta így van.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO City kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából