LEGO® City: Great Vehicles Kerti traktor 60390

LEGO® City: Great Vehicles Kerti traktor 60390

5.0 (6)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Kerti traktoros játékkészlet

A gyerekek faültetős expedíciókba vághatnak bele ezzel a LEGO® City Kerti traktor (60390) építőkészlettel, ami egy vagány, utánfutós traktort, egy fát, facsemetéket, kertészeti eszközöket, egy kertész minifigurát, valamint egy katica- és egy mókusfigurát is tartalmaz.




Az interaktív digitális útmutató felturbózza az építési mókát


Ehhez az 5 éves kortól ajánlott játékkészlethez egy könnyen követhető, illusztrált útmutató és az intuitív LEGO Builder app tartozik – egy lenyűgöző digitális építési útmutató, aminek nagyító és forgató eszközeivel a gyerekek építés közben minden szögből megjeleníthetik a modelleket.



LEGO City nagyszerű járművei


A LEGO City Nagyszerű járművek játékkészletek valósághű járművekkel és gépekkel, valamint mókás karakterekkel inspirálnak fantáziadús játékra. A gyerekek felfedezhetik a kedvenc szárazföldi, légi és vízi járműveiket, építés és játék közben pedig fizikai készségeik és önbizalmuk is fejlődik.


• Kerti traktor – Vezesd be a gyerekeket a LEGO® City Nagyszerű járművek világába ezzel a szórakoztató játékkészlettel
• Mit rejt a doboz? – A LEGO® City Kerti traktor (60390) játékkészletben egy traktor, utánfutó, fa, facsemeték, kertészeti eszközök, egy kertész minifigura, valamint katica- és mókusfigurák is várnak rád
• Fantáziadús játék – A gyerekek faültetős expedíciókba vághatnak bele, miközben a kíváncsi mókust is megetethetik egy makkal
• 5 éves vagy nagyobb gyerekeknek tervezve – Mókás születésnapi, ünnepi vagy bármilyen alkalomra szóló LEGO® ajándék
• Méretek – A traktor 7 cm magas, 18 cm hosszú és 6 cm széles



• LEGO® minifigura-kiegészítők – A szett egy locsolókannát, seprűt és ásót is tartalmaz
• Nyomtatott és digitális építési útmutató – Az okostelefonokon és tableteken elérhető LEGO® Builder appal a gyerekek építés közben minden szögből felnagyíthatják, megforgathatják és megjeleníthetik a modell képét
• Játékon keresztüli tanulás az építőkészlettel – A LEGO® Citykészletekkel a gyerekek játékon keresztül tanulhatnak olyan mókás játékokkal és karakterekkel, amik végtelen, fantáziadús játékra inspirálnak
• Kiváló minőségű játékok – Minden LEGO® elem megfelel a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek és kompatibilisek legyenek, valamint szórakoztató építési élményt nyújtsanak



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (6 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Részletgazdag kidolgozás, leköti a gyereket.


Kisebbeknek is jó.


Keresztfiam nagyon örült neki.


Nagyszerű kedves kis szett
További értékelések

Népszerű termékek LEGO City kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából