LEGO® City Great Vehicles: Útépítő autó 60284

LEGO® City Great Vehicles: Útépítő autó 60284

4.8 (4)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


Segíts a LEGO® City munkásnak kifogástalan állapotban tartani az utakat!

Vezesd a megfelelő helyre a klassz homlokrakodót, majd tedd ki a forgalomterelő bójákat és a közúti jelzőtáblát. Jaj! Egy patkány! Segíts a pimasz rágcsálót biztonságba helyezni, majd ragadj ásót és talicskát, és vágj bele a munkába! A teherautó rakodókanalával szállítsd el és borítsd le a nehéz törmeléket – ha elkészültél, pakold össze a felszerelésedet, és irány a következő munka!



LEGO® útépítő játékkészlet gyermekeknek

A 4 évnél nagyobb gyermekek kifogástalan állapotban tarthatják a LEGO® City utakat ezzel az útépítő játékkészlettel, ami tartalmaz egy klassz homlokrakodót billenthető rakodókanállal.



Ezzel a meglepetéssel igazán megdolgoztathatod a gyermeki képzelőerőt!

A LEGO® City Útépítő autó (60284) játék tartalmaz egy homlokrakodót billenthető rakodókanállal, egy talicskát, forgalomterelő bójákat, egy közúti jelzőtáblát és egy ásót. Egészítsd ki a LEGO City munkás minifigurával és a patkányfigurával, és az órákig tartó játék garantált lesz. Építési- és játékélmény 4 éves kortól Ez a 4 éves kortól ajánlott szett tartalmaz egy egyszerű építési útmutatót és egy kezdőkockát – egy részben megépített alaplapot, ami beindítja az építést. Az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban a gyermekek Instructions PLUS-t is találnak – egy interaktív útmutatót, aminek a közelítő és forgó eszközeivel a LEGO építés gyerekjáték lesz. LEGO City Nagyszerű járművek A LEGO City Nagyszerű járművek szettek szárazföldi, légi és vízi játékai beindítják a képzeletet. A gyermekek járműveket fedezhetnek fel, és életszerű helyzeteket játszhatnak el mókás, fantáziadús módon.


• Ez a szett ideális bevezető LEGO® City izgalmas világába. A 4 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak egyaránt tökéletes játékkészlet kreatív, önálló játékra inspirál, ami életszerű helyzeteken alapul.
• Ez a LEGO® City Útépítő autó (60284) játékkészlet tartalmaz egy homlokrakodót, egy talicskát, forgalomterelő bójákat, egy közúti jelzőtáblát és egy ásót, valamint egy munkás minifigurát és egy patkányfigurát is.
• A gyermekek lezárhatják a területet a közúti táblával és a forgalomterelő bójákkal, feltölthetik és megbillenthetik a rakodókanalat, és mókás helyzeteket játszhatnak el az útépítő munkás minifigurával és a patkányfigurával.
• A 4 éves kortól ajánlott LEGO® City szettekkel a gyermekek és a felnőttek felfedezhetik a közös építés és játék örömét. A kezdőkockával és az útmutatóval a gyermekek lépésről lépésre sajátíthatják el a kulcsfontosságú, életre szóló készségeket.
• A megépített teherautó több mint 8 cm magas, 8 cm hosszú és 6 cm széles.
• A kiegészítők között megtalálod a munkás védősisakját.
• A szett tartalmaz egy egyszerű, 4+ nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is, ami az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO® Építési útmutatók alkalmazás része. Az interaktív építési útmutatóval a gyermekek építőmesterekké válhatnak.
• A LEGO® City Nagyszerű járművek készletek olyan funkciókkal teli épületekkel, valósághű járművekkel és szórakoztató szereplőkkel fejlesztik a gyermekek fizikai készségeit és önbizalmukat, amelyek végtelen, önálló játékra inspirálnak.
• A LEGO® építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
• A LEGO® City kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, annak érdekében, hogy minden játékkészlet megfeleljen a szigorú globális biztonsági szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

4.8 (4 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Megfelelő


Ajándék volt


Örömöt okozott


Ovis oknak ajánlom

Népszerű termékek LEGO City kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából