LEGO City: Kaszkadőr csapat 60255

LEGO City: Kaszkadőr csapat 60255

4.8 (5)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

A kis kaszkadőrök hatalmas műsort rendezhetnek ezzel a LEGO City Kaszkadőr csapat készlettel! Tartalmaz egy klassz játék ATV-t, egy motorkerékpárt, 2 kaszkadőr sofőr minifigurát sisakokkal és egy felhajtó rámpát lángokkal. Valójában ebben az építőjátékban minden megvan, amire a gyermekeknek szükségük lehet az önálló szerepjátékhoz, amitől megborzong a közönség! Ehhez a játékkészlethez egy egyszerű építési útmutató és Instructions PLUS is tartozik! Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Life alkalmazás részeként ez az interaktív építési útmutató közelítő és forgó képet megjelenítő eszközöket tartalmaz, melyek segítenek a kis LEGO építőknek építőmesterekké válni. A LEGO City gurulásra született! A Turbó kerekek készletekkel a gyermekek szabadjára engedhetik a bennük lakozó sebességet a szupergyors, szuper-klassz, kerekes építőjátékok széles választékával! Ezek a funkciókkal teli építőjátékok és szórakoztató szereplők végtelen, önálló játékra inspirálnak, ahol a gyermekek valós életen alapuló helyzeteket játszhatnak el szórakoztató és izgalmas formában.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

4.8 (5 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Minden rendben volt


Kedvenc lego


Az van ami a képen. A gyerekemnek nagyon tetszik. | Lego | Nincs


Kevés van benne de legalább könnyen össze tudja rakni a gyerek.
További értékelések

Népszerű termékek LEGO City kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából