LEGO City: Óriás teherautó 60251

LEGO City: Óriás teherautó 60251

5.0 (16)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

A szélsebes akció rajongói imádni fogják ezt a LEGO City Óriás-teherautót, mely hatalmas, tömzsi kerekekkel, karosszériája pedig vagány, agyaras szörny díszítéssel van ellátva.



A szélsebes járművekért rajongó gyermekek imádni fogják ezt a LEGO City Óriás-teherautó (60251) játékkészletet. A fiatal versenyzők bemutathatják vezetési képességeiket, miközben csúszó kanyarokat, hatalmas ugratásokat és lenyűgöző landolásokat hajtanak végre, hihetetlen sebességgel. És a vagány, agyaras szörny díszítéssel ellátott, színes Óriás-teherautó játékot a gyermekek örömmel fogják kirakni a szobájukban. Klassz építőjáték gyermekeknek A LEGO City Óriás-teherautó játékhoz tartozó építési útmutatót megtalálod a dobozban. Vagy letöltheted online az Instructions PLUS útmutatót, mely az okostelefonokon és tableteken elérhető LEGO Life alkalmazásban található. Ez a közelítő és forgó képet megjelenítő eszközzel ellátott, interaktív építési útmutató egy szempillantás alatt építőmestereket varázsol a kis LEGO építőkből! LEGO City Nagyszerű járművei A gyermekeket életük során rengeteg klassz szárazföldi, légi és vízi jármű veszi körül. A LEGO City Nagyszerű járművek játékkészletekkel közelebbről is felfedezhetik kedvenc járműveiket. Ezek a valósághű építőjátékok fantáziadús, mégis a valós életet tükröző játékra inspirálnak, szórakoztató és izgalmas formában.






  • Vezesd be az 5 éves vagy annál idősebb gyermekeket a LEGO City nyújtotta izgalmakba ezzel az óriás-teherautó készlettel – úgy tervezték, hogy fantáziadús szerepjátékra inspiráljon, mely a valós életet szórakoztató és izgalmas formában tükrözi.

  • Mit rejt a doboz? Egy strapabíró LEGO City Nagyszerű járművek Óriás-teherautó építőjátékot, melynek kormánya mögött elég hely van a sofőr minifigura számára. Tökéletes a nagy sebességű, önálló játékhoz.

  • A nagy, tömzsi kerekekkel és színes, agyaras szörny díszítéssel ellátott, strapabíró óriás-teherautó játék a játékhoz és kiállításhoz egyaránt tökéletes! A gyermekek ezt a készletet más, eredeti LEGO készletekkel is kombinálhatják.

  • Ez a LEGO City Óriás-teherautó (60251) építőkészlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék az 5 éves vagy annál idősebb gyermekek, valamint olyan fiúk és lányok számára, akik imádják a játékautókat.





  • A LEGO City Óriás-teherautó megépítve több mint 6 cm magas, 10 cm hosszú és 6 cm széles, így rengeteg hely van benne a sofőr minifigurájának.

  • Szükség van elemekre? Nem, ezt az építőjátékot a kisgyermekek hatalmas képzelete hajtja – egyszerűen csak bontsd ki a kockákat tartalmazó zacskókat, és már kezdődhet is a játék!

  • Ez a gyermekeknek szánt játékhoz egy jól érthető, nyomtatott építési útmutató és Instructions PLUS is tartozik – egy interaktív építési útmutató a kis építők számára. Megtalálod az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO Life alkalmazásban.





  • Engedd szabadjára a LEGO City Nagyszerű járművek készletek minden mókáját és izgalmát – olyan épületek, járművek és szereplők várnak itt, melyek végtelen, kreatív játékra inspirálnak, és fejlesztik a fizikai készségeket és növelik az önbizalat.

  • A LEGO építőkockákat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a LEGO City játékkészletek folyamatosságát, kompatibilitását és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.

  • A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO City elemeket, hogy minden építőkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.




  • Vásárlási információ

    Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

    Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

    Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

    Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

    • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
    • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


    A termék értékelése

    5.0 (16 értékelés alapján)
    Értékelések megtekintése


    Fiúknak nagyon ajánlom. Tetszett, jó vele játszani.


    Nagyon szupi legó autó fiamnak nagyon tetszik


    Szuper


    nagyon szuper kisautót lehet építeni belőle, simán felveszi a versenyt a többivel
    További értékelések

    Népszerű termékek LEGO City kategóriából

    Népszerű termékek LEGO ® márkából