LEGO® City Police: Rendőrségi helikopter 60275

LEGO® City Police: Rendőrségi helikopter 60275

5.0 (6)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


Vroom! Egy bűnöző szélsebes menekülésbe kezdett a vízi robogóján egy maréknyi lopott bankjeggyel.

Hívd a LEGO® City rendőrségi helikoptert, és vágj bele az üldözésbe! Segíts a rendőrnek megtalálni a menekülő bűnözőt, és csapj le, hogy gyorsan letartóztasd! Ha megbilincselve, biztonságban a fedélzeten van, vidd el a legközelebbi City börtönbe! Egy újabb akciódús LEGO City rendőrségi kaland!



Repítsd a felhők közé a kreatív játékot a rendőrségi helikopter készlettel!

Lepj meg egy hétköznapi hőst ezzel az izgalmas LEGO® City játékkészlettel, ami tartalmaz egy rendőrségi helikoptert, a bűnöző vízi robogóját és 2 mókás minifigurát.



A gyermekek imádni fogják a LEGO® City Rendőrségi helikopter (60275) szettet, ami tartalmaz egy rendőrségi helikoptert forgatható rotorokkal, és egy vízi robogót is.

Csupán a rendőr és a bűnöző minifiguráira, bilincsre, játék bankjegyekre és fantáziára van szükséged a bűnüldöző kalandokhoz.Kreatív móka a 4 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknakEz a 4 éves kortól ajánlott készlet tartalmaz egy nyomtatott útmutatót és egy különleges kezdőkockát, amivel még az újonc építők is átélhetik a saját LEGO játékaik megépítésével járó büszkeséget. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás Instructions PLUS-t is tartalmaz – egy interaktív építési útmutatót, ami közelítő és forgó eszközökkel rendelkezik, így a LEGO építés gyerekjáték lesz.A LEGO City szuper világaA LEGO City rendőrségi szettek izgalmas építési és játékélményt nyújtanak a valósághű modellekkel és mókás szereplőkkel, hiszen a valós életet szórakoztató és fantáziadús módon ábrázolják.


• Ez a könnyen megépíthető Rendőrségi helikopter (60275) játékkészlet nagyszerűen bemutatja LEGO® City klassz univerzumát, ahol a 4 éves vagy nagyobb fiúk és lányok elmerülhetnek a kreatív játékban.
• Mit rejt a doboz? Találsz benne egy hatalmas rendőrségi helikoptert, a bűnözők vízi robogóját és 2 bankjegyelemet, valamint egy rendőr és egy bűnöző minifiguráját. A végtelen szórakozáshoz már csak egy kis fantázia kell!
• A rendőrségi helikopter tartalmaz egy minifigurának kialakított pilótafülkét, forgatható rotorokat és egy nyitható géptörzset az elfogott bűnözőnek. A gyermekek a bűnözőt és a lopott bankjegyelemeket a vízi robogóhoz rögzíthetik.
• Klassz karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a LEGO® City rajongóinak, ami nagyszerűen bevezeti a 4 éves vagy nagyobb fiúkat és lányokat LEGO City univerzumába.
• A helikopter több mint 8 cm magas, 12 cm hosszú és 5 cm széles – így rengeteg helye lesz a szobában a LEGO® City rendőrpilótának.
• A helikoptert egy dekoratív rendőrségi felirat elem és egy játék keresőfény egészíti ki.
• Ez a 4 éves kortól ajánlott játékkészlet tartalmaz egy egyszerű, nyomtatott és egy digitális építési útmutatót, valamint egy különleges kezdőkockát, így még a kezdő építők is átélhetik a saját LEGO® játékaik megépítése nyújtotta büszkeséget.
• A LEGO® City rendőrségi játékkészletek színes épületeket, vagány játék járműveket és mókás szereplőket tartalmaznak, amik órákig tartó, kreatív, szórakoztató építést és fantáziadús játékot nyújtanak.
• Minden LEGO® kocka és elem megfelel a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek és kompatibilisek legyenek, emellett szórakoztató építési élményt nyújtsanak – ami már 1958 óta így van.
• A LEGO® City építőjátékokat alaposan leteszteljük, annak érdekében, hogy minden játékkészlet megfeleljen a szigorú biztonsági szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (6 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Legóban nem lehet csalódni.


Jól játszható.


Ok


Szuper játék,a gyerekek imádják!
További értékelések

Népszerű termékek LEGO City Rendőrség kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából