LEGO® City Police: Rendőrségi rabszállító 60276

LEGO® City Police: Rendőrségi rabszállító 60276

5.0 (5)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


Ez a LEGO® City Rendőrségi rabszállító (60276) tartalmazza a LEGO City kalandok TV sorozat szereplőit!



A gyermekek eljátszhatják a jeleneteket, és saját történeteket találhatnak ki a rendőrhős Duke DeTainnel és a hírhedt bűnözőkkel, Snake Rattlerrel és a bűnöző Clarával. A szökés funkcióval rendelkező rabszállító, a bűnöző feltuningolt vontatója és Duke klassz fekete motorkerékpárja kirobbanó akciót nyújt.




Klassz rendőrségi szett gyermekeknek!


Ez a mókás rendőrségi játék egy egyszerű építési útmutatót és Instructions PLUS-t is tartalmaz – egy interaktív építési útmutatót közelítő és forgó képmegjelenítő eszközökkel, amikkel a LEGO építők építőmesterekké válhatnak. Az Instructions Plus az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás része.

A LEGO City inspiráló világa!


A LEGO City rendőrségi készletek remek építési és játékélményt nyújtanak. A valósághű járművek, a részletes épületek és a mókás szereplők fantáziadús játékra inspirálják a gyermekeket.

• Az 5 éves vagy nagyobb gyermekek saját LEGO® City TV akciókat alkothatnak ezzel a több modellt tartalmazó játékkészlettel, amiben találnak egy ikonikus rabszállítót, valamint a klassz LEGO City Kalandok TV sorozat mókás szereplőit is.

• Mit rejt a doboz? Mindent, amire a gyermekeknek szükségük lehet egy rabszállító, egy vontató és egy rendőrségi motor megépítéséhez. 4 minifigura is vár rájuk, köztük a LEGO® City TV sorozatból ismert Duke DeTain, Snake Rattler és a bűnöző Clara.



• A gyermekek kirobbanthatják a börtöncellát a teherautóból, felakaszthatják a bűnöző felturbózott vontatójára, a klassz, rendőrségi motorkerékpárral pedig belevághatnak a hajszába.

• Ez az akciódús LEGO® City Rendőrségi rabszállító (60276) játékkészlet lenyűgöző karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék az 5 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak.

• A megépített rabszállító több mint 8 cm magas, 13 cm hosszú és 6 cm széles.

• A LEGO® kiegészítők között találsz egy bilincset, egy motoros sisakot, egy bukósisakot és 2 dinamitrudat is.

• A szett tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is – az ingyenes LEGO® Építési útmutatók alkalmazás része közelítő, forgó és képmegjelenítő eszközökkel kelti életre az építési folyamatot.

• A LEGO® City rendőrségi játékkészletek olyan funkciókkal teli épületekkel, valósághű járművekkel és szórakoztató szereplőkkel fejlesztik a gyermekek fizikai készségeit és önbizalmukat, amik végtelen, kreatív játékra inspirálnak.



• Minden LEGO® kocka és elem megfelel a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek és kompatibilisek legyenek, emellett szórakoztató építési élményt nyújtsanak – ami már 1958 óta így van.

• A LEGO® City építőjátékokat alaposan leteszteljük, annak érdekében, hogy minden játékkészlet megfeleljen a szigorú biztonsági szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (5 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


+++++


Nem csalódtam


Nagyon jó!


A kisfiam imádja. Nagyon könnyen össze lehetett rakni a részeket. Több játékot lehetett kitenni a csomagból, ami még nagyobb örömöt okozott a gyereknek.
További értékelések

Népszerű termékek LEGO City Rendőrség kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából