LEGO City: Rendőrségi helikopteres szállítás 60244

LEGO City: Rendőrségi helikopteres szállítás 60244

5.0 (7)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


A gyermekek imádni fogják ezt a mókás, akciódús készletet, melyben a LEGO City jól ismert szereplői és klassz járművei várnak rájuk, többek között egy repülő, kioldózsinóros helikopter.





Az akciójátékok rajongói számára fantasztikus LEGO City Rendőrségi helikopteres szállítás (60244) építőkészlet tartalmaz egy kioldózsinóros, repülő helikoptert. A fiatal bűnüldözőknek rengeteg mókában lesz részük, miközben segítenek Rooky Partnur rendőrtisztnek rács mögé juttatni a hírhedt bűnözőt, Frankie Lupellit. Ez az izgalmas készlet tartalmaz egy rendőrségi helikopter szállítófurgont, egy motorkerékpárt, egy mobil rendőrségi cellát és a bűnözők ATV-jét. Klassz, rendőrségi játékkészlet gyermekeknek Ez a mókás rendőrségi játék tartalmaz egy könnyen érthető építési útmutatót és Instructions PLUS útmutatót is – egy olyan interaktív építési útmutatót, melynek közelítő és forgó képet megjelenítő eszközei segítenek a fiatal LEGO építőknek építőmesterekké válni! Az Instructions PLUS felülethez hozzáférhetsz az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Life alkalmazáson keresztül. A LEGO City rendőrség magával ragadó világa A LEGO City rendőrségi készletek szórakoztató építési és játékélményt nyújtanak. A valósághű járművek, a részletesen kidolgozott épületek és a szórakoztató szereplők fantáziadús, végtelen szerepjátékra bátorítják a gyermekek minden korosztályát.






  • Lepd meg a fiatal akciórajongókat a LEGO City izgalmával, ami ebben a több járművet tartalmazó, rendőrségi készletben vár rájuk, melyben találnak egy kioldózsinóros helikoptert, egy szállítófurgont és még sok minden mást.

  • Ebben a rendőrségi játékban van egy szállítófurgon, egy kioldózsinóros helikopter, egy motorkerékpár és egy ATV. Az akciódús játékot pedig a LEGO TV-s szereplők, Rooky Partnur rendőrtiszt és Frankie Lupelli bűnöző minifigurái teszik teljessé.

  • A gyermekek levegőbe repíthetik az új, 2020 januárjában megjelenő, kioldózsinóros rendőrségi helikoptert. A szállítófurgonban van egy részletesen kidolgozott vezetőfülke, egy mobil börtöncella, valamint számítógépes úttorlaszok.

  • Ez az akciódús LEGO City Rendőrségi helikopteres szállítás (60244) készlet nagyszerű ajándék az 5 éves vagy annál idősebb gyermekek számára. Emellett a játék furgonok, helikopterek, motorkerékpárok és akciójátékok rajongóit is meglepheted vele.

  • A helikopter szállító teherautó és utánfutó megépítve több mint 9 cm magas, 39 cm hosszú és 6 cm széles, míg a kioldózsinóros helikopter több mint 6 cm magas, 19 cm hosszú és 12 cm széles.





  • Nincs szükség elemekre – ezt a játékkészletet a kisgyermekek hatalmas képzelete hajtja, így azonnal belevághatnak a játékba!

  • Az építőkészlethez tartozó útmutatót megtalálod a dobozban. Vagy töltsd le online az Instructions PLUS felületet – amihez hozzáférhetsz az ingyenes LEGO Life alkalmazáson keresztül. Közelíts rá, forgasd és jelenítsd meg a modell képét!

  • A LEGO City rendőrségi készletek olyan funkciókkal teli épületekkel, valósághű járművekkel és szórakoztató szereplőkkel fejlesztik a gyermekek fizikai készségeit és önbizalmukat, melyek végtelen, kreatív játékra inspirálnak.

  • A LEGO kockákat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a LEGO City építőjátékok folyamatosságát, kompatibilitását és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.

  • A LEGO Csoportnál alapos tesztek alá vetjük a LEGO City játékkészleteket, így biztosítva, hogy minden egyes játék megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.




  • Vásárlási információ

    Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

    Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

    Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

    Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

    • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
    • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


    A termék értékelése

    5.0 (7 értékelés alapján)
    Értékelések megtekintése


    Napi rendszerességgel játszanak vele a fiúk! Legóban, még soha nem csalódtam!


    Nagyon jó! Megépítés után tartósan része a szerepjátékoknak. Jól bővíthető további kis készletekkel.


    Nagyon szuper!


    nagyoon jó
    További értékelések

    Népszerű termékek LEGO City kategóriából

    Népszerű termékek LEGO ® márkából