LEGO® City Stuntz Kaszkadőr show aréna 60295

LEGO® City Stuntz Kaszkadőr show aréna 60295

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


Ez a LEGO® City Kaszkadőr show aréna (60295) játékkészlet tartalmaz egy lendkerekes motorkerékpárt és kellékeket a látványos kaszkadőrakcióhoz.



A kaszkadőr motorral a gyermekek átugrathatnak egy tűzgyűrűn, a 2 vagány monster truckkal hátraszaltókat és mutatványokat adhatnak elő, emellett a kaszkadőri modulokat is könnyedén átrendezhetik a különféle előadásokhoz. A készlet 6 minifigurát tartalmaz, köztük a LEGO City TV 3 szereplőjét.




Építési- és játékélmény a 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek!


A Kaszkadőr show aréna készlet tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás részeként ez az interaktív építési útmutató közelítő és forgó képmegjelenítő eszközöket tartalmaz, így a LEGO építés valóban gyerekjáték lesz.

A gyermekek a műsor sztárjaivá válhatnak!


A LEGO City Stuntz készletek lendkerekes motorokkal, klassz járművekkel, valósághű szerkezetekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol fantáziadús szerepjáték vár rájuk. Ha még több mókára és izgalomra vágysz, kombináld az akciódús LEGO City Stuntz univerzum további készleteivel!



• Készítsd elő a terepet egy akciódús játékhoz ezzel a LEGO® City Kaszkadőr show aréna (60295) játékkészlettel – telis-tele izgalmas kellékekkel és kihívásokkal a klassz versenyekhez és az ámulatba ejtő előadásokhoz.

• Mit rejt a doboz? Mindent, amire a gyermekeknek szükségük lehet 2 monster truck, 2 beomló tetővel felszerelt autó, egy tűzgyűrű, indító rámpák, egy lendkerekes kaszkadőr motor, egy hot dog stand, egy dobogó, 6 minifigura és sok más megépítéséhez.

• A gyermekek lenyűgöző bemutatókat és versenyeket rendezhetnek a lendkerekes motorral és 2 autózúzó monster truckkal. Ha még több szórakozásra vágysz, kombináld a készletet a többi LEGO® City Stuntz szettel!

• Lenyűgöző születésnapi vagy hétköznapi ajándék a 6 éves vagy nagyobb kaszkadőrrajongóknak.

• A megépített monster truck több mint 11 cm magas, 14 cm hosszú és 9 cm széles.



• Nincs szükség elemekre. A Kaszkadőr show arénát a lendkerék technológia és a gyermekek képzelete indítja be.

• A készlet tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is, ami az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO® Építési útmutatók alkalmazás része. Ezzel az interaktív építési útmutatóval a gyermekek igazi építőmesterekké válhatnak!

• A LEGO® City Stuntz készletek klassz járművekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű helyzeteken alapuló, fantáziadús történetek és szerepjáték vár rájuk.

• A LEGO® alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.

• A LEGO® City kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO City kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából