LEGO® City Stuntz Wheelie kaszkadőr motorkerékpár 60296

LEGO® City Stuntz Wheelie kaszkadőr motorkerékpár 60296

5.0 (1)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


A gyermekekre órákig tartó, akciódús szórakozás vár ezzel a lendkerekes LEGO® City Wheelie kaszkadőr motorkerékpár (60296) játékkészlettel!


Tartalmaz egy klassz motorkerékpárt a bámulatos, egykerekes kunsztok és a magasban szárnyaló mutatványok előadásához. Csak egészítsd ki a LEGO City Kalandok TV sorozat szereplőjével, Raze-zel, és már készen is áll a helyszín a látványos kaszkadőrműsorokhoz!

Indítsd be a lendkerekes kaszkadőr motort, és készülj fel a lenyűgöző, valódi 2-kerekes akcióra a LEGO® City motorkerékpáros kaszkadőrcsapattal! Csatlakozz a LEGO City TV hőséhez, Raze-hez a sebesség és a bátorság merész bemutatására a vagány járgányán. Adj elő rekorddöntő egykerekes mutatványokat, száguldj a rámpák felé teljes sebességgel, és mutass be manővereket a levegőben és hátsó kerekes landolásokat. Ez a bámulatos kaszkadőr motor izgalomra épült. Kapaszkodj erősen!




Az 5 éves vagy nagyobb fiúk és lányok számára tervezve!


A gyermekeknek szánt játékkészlet tartalmaz egy egyszerű, nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás részeként ez az interaktív építési útmutató közelítő és forgó képmegjelenítő eszközöket tartalmaz, így a LEGO építés valóban gyerekjáték lesz.

A gyermekek a műsor sztárjaivá válhatnak!


A LEGO City Stuntz játékkészletek lendkerekes motorokkal, klassz járművekkel, valósághű szerkezetekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű helyzeteken alapuló, fantáziadús szerepjáték vár rájuk. Ha a gyermekek még több akcióra, szórakozásra és izgalomra vágynak, a LEGO City Stuntz univerzum további játékkészleteivel is kombinálhatják!



• Vezesd be az 5 éves vagy nagyobb gyermekeket a LEGO® City Stuntz izgalmas világába ezzel a lendkerekes motorkerékpár játékkészlettel, ami tartalmazza a rettenthetetlen LEGO City TV szereplőt, Raze-t.

• Mit rejt a doboz? Mindent, amire a gyermekeknek szükségük lehet egy szuper, lendkerekes kaszkadőr motor megépítéséhez, amivel lenyűgöző egykerekes mutatványokat adhatnak elő, valamint a LEGO® City Kalandok TV sorozatból ismert Raze minifiguráját.

• Ha a gyermekek megtolják a kaszkadőr motort, azzal aktiválják a lendkereket, utána pedig bámulatos, egykerekes kunsztokat és légi manővereket mutathatnak be.


• A LEGO® City Wheelie kaszkadőr motorkerékpár nagyszerű születésnapi vagy hétköznapi ajándék olyan gyermekeknek, akik imádják az akciót.

• A megépített Wheelie kaszkadőr motorkerékpár több mint 3 cm magas, 7 cm hosszú és kevesebb mint 2 cm széles.

• Ha még több mókás szereplőre és kaszkadőrös látványosságra vágysz, kombináld ezt a kaszkadőr motoros készletet a LEGO® City Stuntz sorozat további szettjeivel!

• A csomag tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is – az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban elérhető, interaktív építési útmutatót, amivel a LEGO® építés valóban gyerekjáték lesz.




• A LEGO® City Stuntz készletek klassz járművekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű helyzeteken alapuló, fantáziadús történetek és szerepjáték vár rájuk.

• Minden LEGO® alkatrész megfelel a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek és kompatibilisek legyenek, emellett szórakoztató építési élményt nyújtsanak – ami már 1958 óta így van.

• A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (1 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Szuper kis összeszerelős játék. 2 éves unokám is boldog volt vele (nem vesz a szájába semmit, ami nem ehető!).

Népszerű termékek LEGO City kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából