LEGO City: Városközpont 60292

LEGO City: Városközpont 60292

5.0 (1)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


Ezzel a kiváló minőségű LEGO City Városközpont (60292) játékkészlettel a gyermekek elmerülhetnek a LEGO® City kalandok TV sorozatban.



Vár rájuk egy játék pizzéria, újrahasznosító állomás, autómosó, elektromos járműveknek kialakított töltőállomás, harcművészeti dódzsó és egy park, benne gyerekjátékokkal, valamint mókás LEGO City minifigurák is. A mellékelt LEGO City útszakaszokkal a gyermekek más szettekkel is kombinálhatják a városuk kibővítéséhez – úgy, ahogy nekik tetszik!




Nagyszerű ajándék 6 éves kortól!


A játékkészlethez egy egyszerű útmutató és Instructions PLUS is tartozik – az interaktív útmutató közelítő és forgó eszközeivel a gyermekek hamar építőmesterekké válhatnak. Az Instructions PLUS az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás része.

A LEGO City kreatív világa!


A LEGO City készletek remek építési és játékélményt nyújtanak, hiszen a funkciókban gazdag épületek, a valósághű járművek és a mókás szereplők végtelen szerepjátékra inspirálnak.

• A kiváló minőségű LEGO® City Városközpont (60292) játékkészlet részletesen kidolgozott épületeket, vagány járműveket és a LEGO City Kalandok TV sorozat mókás szereplőit tartalmazza. Klassz meglepetés a 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek!

• A szett LEGO® útszakaszokat, pizzériát, autómosót, dódzsót, parkot, újrahasznosító állomást, teherautót, elektromos járművet, motort és biciklit, valamint 8 minifigurát, egy kisbaba és egy vakvezető kutya figuráit is tartalmazza.



• Ez a LEGO® készlet telis-tele van valósághű funkciókkal. A gyermekek átmehetnek a járművel az autómosón, ahol megforgathatják a keféket, majd a teherautó darujával felvehetik az újrahasznosító konténereket.

• Ez a LEGO® City Városközpont játékkészlet lenyűgöző karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék gyermekeknek, akik imádják a kreatív játékot és a LEGO City Kalandok TV sorozatot.

• A megépített LEGO® City Városközpont építőjáték több mint 24 cm magas, 41 cm széles és 44 cm mély.

• A kiegészítők között találsz pizzásdobozokat és egy pizzatálaló tálcát. Emellett a mellékelt LEGO® útszakaszokkal a gyermekek más LEGO játékkészletekkel is összekapcsolhatják a szettet, hogy saját várost építsenek!

• A készlet tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is, ami az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO® Építési útmutatók alkalmazás része. Az interaktív építési útmutatóval a gyermekek igazi építőmesterekké válhatnak!

• A LEGO® City Város játékkészletekben színes épületeket, klassz járműveket és mókás szereplőket találsz, amelyek fantáziadús szerepjátékra inspirálnak, miközben a gyermekek véget nem érő kalandokban vesznek részt valósághű helyszíneken.



• Minden LEGO® kocka és elem megfelel a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek és kompatibilisek legyenek, emellett szórakoztató építési élményt nyújtsanak – ami már 1958 óta így van.

• A LEGO® City építőjátékokat alaposan leteszteljük, annak érdekében, hogy minden játékkészlet megfeleljen a szigorú biztonsági szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (1 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Nagyon jó, sokat játszunk vele :)

Népszerű termékek LEGO City kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából