LEGO® Creator: Könyvesbolt 10270

LEGO® Creator: Könyvesbolt 10270

5.0 (2)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Tapasztald meg egy európai könyvesbolt báját ezzel a LEGO® Creator Expert Moduláris épületek készlettel!

Kapcsolódj ki egy magával ragadó építménnyel, mely tele van szórakoztató technikákkal és meglepő részletekkel, többek között az emeleten található könyvespolcokkal és pénztárral, a második emeleti olvasósarokkal és erkéllyel, valamint egy tetőtéri hálószobával. Emellett találsz egy részletekkel és kiegészítőkkel teli, szomszédos városi házat, mely teljessé teszi a bájat.



Építsd meg és állítsd ki a békés Könyvesboltot és a moduláris városi házat!





Alkosd meg egy kisvárosi könyvesbolt és ház minden báját ezzel a 3-emeletes Moduláris épületek sorozatkészlettel, mely tele van szórakoztató részletekkel és építési technikákkal.

Alkosd meg a mellékutcai könyvesbolt báját, melyet bármelyik európai faluban vagy kisvárosban felfedezhetsz, ezzel a LEGO® Creator Expert gyűjtői játékkal! A 3-emeletes könyvesbolt és a szomszédos moduláris városi ház tele van szórakoztató építési technikákkal és meglepő részletekkel, többek között egy kirakattal, olvasósarokkal és nyílt végű kialakítással. A gyűjtők örömmel és büszkén fogják kiállítani ezt a nagy, 2504 elemből álló LEGO készletet a többi moduláris épületük mellett. Folyamatosan növekvő, moduláris ház gyűjtemény A LEGO Creator Expert Moduláris épületek sorozat a fejlett, összekapcsolódó épületek prémium gyűjteménye, melyeket szerte a világban megtalálható, eredeti kialakítások jellemeznek. LEGO készletek, melyek életre keltik a szenvedélyt A LEGO Creator Expert építőkészleteket a szenvedéllyel rendelkező felnőttek és tinédzserek számára ajánljuk. Az eredeti épületektől a klasszikus autókon át bármilyen vágy tárgyáig a Creator Expert haladó építőknek szánt LEGO készletei a nosztalgia, az álmodozás, az önkifejezés, a színtiszta szórakozás és a meglepetés világát nyújtja.


• A haladóknak szánt LEGO® Creator Expert Moduláris épületek készlet könyvesboltja és a városi ház tele van meglepő és váratlan részletekkel, melyek a tiniknek és felnőtteknek egyaránt vidám építési élményt és a kiállításával járó büszkeséget adnak.
• Ez a nagy, 3-emeletes LEGO® készlet rengeteg részletet tartalmaz, többek között egy kirakatot, könyvespolcokat, olvasósarkot és lakóteret a városházban. Az 5 minifigura pedig valóban életre kelti ezt a gyűjtői játékot.
• Ez a készlet a Moduláris épületek sorozat része – az összekapcsolódó építőjáték modellek folyamatosan bővülő gyűjteménye, melyeket kombinálva olyan bámulatos utcai jeleneteket alkothatsz, melyeket építők és gyűjtők egyaránt örömmel állítanak ki.
• A 2504 elemből álló LEGO® építőkészlet inspiráló születésnapi, karácsonyi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék lehet a tinédzserek és felnőttek számára.
• A több mint 29 cm magas, 25 cm széles és 25 cm mély, megépíthető modell lenyűgözően mutat önmagában vagy egy nagyobb Moduláris épületek sorozat utcai jelenetének részeként.
• Nincs szükség elemekre... ezt a tapasztalt építőknek szánt készletet csakis a képzelet és a kreativitás ereje irányítja.
• A színes, lépésről lépésre vezető útmutatóval ellátott, haladó építőknek szánt készlet izgalmas építési élményt nyújt, akár egyedül éled át, akár egy szeretteddel osztod meg ezt az élményt.
• A LEGO® Creator Expert moduláris ház játékokkal a tinik és felnőttek elmerülhetnek olyan dolgok kihívást jelentő építésében, melyekért általában lelkesedünk, például klasszikus autókon, eredeti épületeken, vásári játékokon és még sok minden máson.
• A LEGO® kockákat már 1958 óta úgy teszteljük, hogy megfeleljenek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egyöntetűek, kompatibilisek, valamint egyszerűen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és elemezzük a LEGO® elemeket, így biztosítva, hogy minden építőkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (2 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Szép termék. Sok darabos részlet gazdag | Változatos építés, nem unalmas, jó szórakozás akár két főnek is.


A Lego csomagolása sértetlen volt. A doboz hiánytalanul és sértetlenül tartalmazta az összes elemet, az összeállításhoz szükséges 2 db útmutatót. Az egyes építési szakaszokhoz szükséges elemek, az útmutatóban jelöltek szerint, külön számozott zacskókba csomagolva, elkülönítve voltak a dobozban. Részlet gazdag kivitelezés, izgalmas megoldások az illesztésekre, igazi Lego élményt kaptam!

Népszerű termékek LEGO Creator kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából