LEGO® Creator: Szafari lombház a vadonban 31116

LEGO® Creator: Szafari lombház a vadonban 31116

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Készülj fel egy csodálatos szafarira az afrikai szavannán!

Állj ki a lenyűgöző Szafari lombház erkélyére, és készíts néhány fotót! Még egy barátságos zsiráfot is megetethetsz, vagy lemászhatsz a létrán, hogy játssz egy flamingóval vagy egy orrszarvú madárral. Később alakítsd át egy vagány kétfedelű repülőgéppé, ami egy oroszlán fölött szeli át az eget, vagy egy katamaránná, amivel egy krokodil társaságában vitorlázhatsz. Ezzel a hihetetlen 3 az 1-ben készlettel a döntés a te kezedben van.



Állatos szórakozás az átalakítható Szafari lombház a vadonban készlettel.





A LEGO® Creator 3 az 1-ben Szafari lombház a vadonban készlettel a gyermekekre egy izgalmas szafarikaland vár, amit később kétfedelű repülőgéppé vagy katamaránná alakíthatnak át.




• A LEGO® Creator 3 az 1-ben Szafari lombház a vadonban (31116) építőkészlet 3 modellel ragadja meg a gyermekek fantáziáját: egy lombházzal, egy repülővel és egy hajóval.
• Ez a LEGO® készlet tartalmaz fiú és lány minifigurákat fényképezőgéppel, hogy a gyermekeknek még mókásabb szafari kalandokban legyen részük.
• A lombház tartalmaz egy erkélyt, kanapéval és létrával, a belsejében egy vécét és egy mosdókagylót, valamint 3 kockákból épült állatot is: egy beállítható zsiráfot, egy flamingót és egy orrszarvú madarat.
• A kétfedelű repülőgépben egy minifigurának kialakított pilótafülkét találsz, emellett egy oroszlánt, egy fát és egy afrikai törpepapagájt, míg a katamarán egy állítható vitorlát, egy krokodilt és egy afrikai marabut is tartalmaz.
• A 397 elemből álló LEGO® Creator 3 az 1-ben játékkészlet mókás építést nyújt a 7 éves vagy nagyobb állatrajongóknak, így remek születésnapi vagy ünnepi ajándék, ami garantáltan örömet fog okozni nekik.
• A LEGO® Lombház több mint 18 cm magas, 12 cm mély és 12 cm széles – tökéletes méretű a játékhoz, de a szobádban is büszkén kiállíthatod.
• Építs még nagyobb kalandokat más, klassz LEGO® Creator 3 az 1-ben készletekkel is: Kiberdrón (31111), Vad oroszlán (31112), Versenyautó szállító (31113), Szupermotor (31114) és Tengerparti ház szörfösöknek (31118).
• A LEGO® Creator 3 az 1-ben készletekkel a gyermekeknek csodálatos, fantáziadús játékban lesz részük, miközben szórakoztató történeteket szőnek a dobozokban található 3 modell köré.
• A LEGO® építőelemek már több mint 6 évtizede kiváló minőségű anyagokból készülnek, annak érdekében, hogy biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
• A LEGO® építőelemek megfelelnek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO Creator kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából