LEGO Creator: Versenyautó szállító 31113

LEGO Creator: Versenyautó szállító 31113

5.0 (3)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Szórakoztató versenyzés egy átalakítható autószállító játékkal

Lepd meg a versenyautó-rajongókat a klassz LEGO® Creator 3 az 1-ben Versenyautó szállító építőjátékkal, amit daruvá vagy mini-vontatóhajóvá alakíthatnak át.




Irány a pálya, és vágj bele egy izgalmas versenybe!


Engedd le a 2 vagány versenyautót a klassz teherautó és a vontató rámpáin, mielőtt megmérkőznének egymással, és szélsebes köröket tennének. Ha elérték a célvonalat, alakítsd át a versenyautó szállítót egy lenyűgöző mobil daruvá vagy egy darus vontatóhajóvá, hogy tovább folytasd az akciót ezzel a klassz 3 az 1-ben készlettel!



A kis építőkre izgalmas versenyek várnak a LEGO® Creator 3 az 1-ben Versenyautó szállító (31113) szettel.


A csomag tartalmaz egy teherautót levehető utánfutóval, rajtuk pedig 2 versenyautóval, amik leereszthetők a rámpán, így a gyermekek bele is vághatnak az akciódús versenybe. Mókás játékok a fantáziadús szórakozáshoz Ebben a LEGO Creator 3 az 1-ben szettben 3 bámulatos modellt építhetsz meg és játszhatsz velük. A gyermekek megépíthetik a teherautót és a vontatót 2 versenyautóval, majd átalakíthatják autódaruvá vagy mini-vontatóhajóvá. Ám a 328 kockából valami teljesen újat is alkothatnak. A legjobb játékok a kreatív építéshez A LEGO Creator 3 az 1-ben szettek 3 modellel tárják fel a végtelen játéklehetőségek világát! A LEGO építők mind a három izgalmas lehetőséget imádni fogják. A Creator 3 az 1-ben szettek beindítják a képzeletet, és órákig tartó szórakozást nyújtanak a készletek nagy választékával, köztük ijesztő lényekkel, gyors repülőkkel és részletesen kidolgozott épületekkel.


• Inspiráld a gyermekeket végtelen, kreatív játékra ezzel a fantasztikus LEGO® Creator 3 az 1-ben Versenyautó szállító (31113) készlettel, ami 3 az 1-ben modelleket tartalmaz – egy autószállítót, egy autódarut és egy darus vontatóhajót.

• Az autószállító 2 versenyautót tartalmaz, 1 kéket és 1 pirosat, így a gyermekek bepattanhatnak a kormány mögé, majd izgalmas versenyeket rendezhetnek a pályán.

• A Versenyautó szállító tartalmaz egy csuklós teherautót levehető utánfutóval, amelyek 2 autót szállítanak, a 2 rámpa segítségével pedig fel- és leguríthatod azokat. A kitámasztóval az utánfutó önmagában is meg tud állni.

• Ez a játék autódaru tartalmaz egy 360 fokban elforgatható darut, amivel felemelheted és leteheted a rakományt, míg a mini-vontatóhajó egy működő daruval van felszerelve.

• Tökéletes ajándék a 7 éves vagy nagyobb LEGO® rajongóknak, akik imádják a vagány teherautókat és a hajókat.

• Az autószállító több mint 7 cm magas, 24 cm hosszú és 4 cm széles – tökéletes méretű az otthoni játékhoz, de akár egy barátodhoz is átviheted.

• Nézd meg a többi klassz, 2021 januárjában megjelenő LEGO® Creator 3 az 1-ben készletet is: Kiberdrón (31111), Vad oroszlán (31112), Szupermotor (31114) és Tengerparti ház szörfösöknek (31118).

• A LEGO® Creator 3 az 1-ben készletekkel a gyermekeknek végtelen, fantáziadús játékban lesz részük, miközben akciódús történeteket szőnek a dobozokban található 3 különböző modell köré.

• A LEGO® építőelemek már több mint 6 évtizede kiváló minőségű anyagokból készülnek, így biztosítva, hogy biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.

• A LEGO® építőelemek megfelelnek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (3 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Ajándék


Szuper játék, a gyerekek imádják.


A képes leírás szuper. Felnőttnek és gyereknek is nagy élmény kirakni.

Népszerű termékek LEGO Creator kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából