LEGO DC: Wonder Woman vs Cheetah 76157

LEGO DC: Wonder Woman vs Cheetah 76157

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Légy részese egy fantasztikus csatának Wonder Woman és Cheetah között! Míg Max megpróbál belépni a toronyba, az adópanelek fölé kerekednek. Wonder Woman az adó körül repkedve belevág a nyomozásba. Ám amikor ősellensége, Cheetah támadásba lendül... bármi megtörténhet! Ez a 2-oldalú modell tartalmaz egy csúcstechnikai bunkert és egy forgó adótornyot is. Amikor a gyermekek egy helyre varázsolják Wonder Woman-t (Diana Prince) és ősellenségét, Cheetah-t (Dr Barbara Minerva)... bármi megtörténhet! A szárnyas Wonder Woman és Cheetah minifiguráival a gyermekeknek rengeteg szuperhős akcióban lesz részük, Max minifiguráját pedig megtalálják a vezérlőközpontban. A magas adótorony 360 fokban, valamint lefelé és felfelé is elforgatható. A gyermekek megjavíthatják a forgó adót Wonder Woman minifigurájával. Miközben a torony körül repked, Max a vezérlőknél áll. És ha a szuper-gonosztevő, Cheetah megérkezik, belecsaphatnak egy fantasztikus csatába! A 7 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok rajongók izgalmas, fantáziadús kalandokban vehetnek részt ezzel a népszerű LEGO DC Wonder Woman játékkal. Népszerű, akciódús ajándék minden ifjú szuperhős számára. A 20 cm átmérőjű radartányérral ellátott, 19 cm magas és 17 cm széles LEGO DC Wonder Woman Cheetah ellen (76157) készlet rengeteg fantáziadús játékra inspirál. Mivel nincs szükség elemekre, a gyermekek ott játszhatnak ezzel a Wonder Woman 1984-es LEGO DC készlettel, ahol csak szeretnének. A kézzelfogható, elem nélküli játék fejleszti a kreatív gondolkodást, a fantáziadús szerepjátékot és a problémamegoldó készségeket. Szuperhős játékkészletet keresel egy újonc LEGO építő gyermek számára? Ez a Wonder Woman Cheetah ellen játék tartalmaz egy könnyen érthető útmutatót, melynek segítségével a gyermekek pillanatok alatt belevághatnak az építésbe és a játékba. A LEGO DC játékkészletek fantáziadús egyéni és csoportos játékra inspirálják a gyermekeket, miközben eljátsszák kedvenc filmjeleneteiket, saját történeteket találnak ki és kiállítják a szobájukban ezt a klassz játékkészletet. A LEGO építőkockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van. A LEGO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden egyes építőkészlet megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági szabványoknak, kis szuperhősöd érdekében.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO DC Super Heroes kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából