LEGO® Disney Princess: Antonio bűvös ajtaja 43200

LEGO® Disney Princess: Antonio bűvös ajtaja 43200

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Lépj be a szórakozás minivilágába!

Csatlakozz Disney Mirabelhez és aranyos, melegszívű unokatestvéréhez, Antonióhoz, aki tud beszélni az állatokkal a szobájában. Jól esne egy szundi? Engedd le a függőágyat és kapcsolódj ki, majd fedezd fel a szoba többi részét. Nézd csak, Antonio barátságos kis jaguárja, Parce játszani szeretne a pillangókkal. Antonio egy csodás és varázslatos család tagja, akinek az ajtaja mögött rengeteg felfedeznivaló vár rád!



Add meg a gyerekeknek a felfedezés örömét ezzel a fantáziadús készlettel!





Lepd meg a Disney Encanto rajongóit ezzel a varázslatos minivilággal, ami tartalmaz egy zárható ajtót, egy függőágyat, 2 mikrofigurát és 6 LEGO® állatfigurát is.

A LEGO® ǀ Disney Antonio bűvös ajtaja (43200) készletben rengeteg kaland lakozik, hiszen találsz benne egy kétoldalas, nyitható „ajtót” zárral és egy központi épülettel, egy matricalapot a személyre szabáshoz, valamint egy nyomtatott építési útmutatót és a digitális Instructions PLUS-t is. A LEGO Építési útmutatók alkalmazással a gyerekek felnagyíthatják, megforgathatják és megjeleníthetik a modell képét a képernyőn. Az útmutatást nyújtó folyamat során még a fiatalabb építők is építőmestereknek érezhetik magukat... ez szuper! Hordozható játék A Disney rajongókra rengeteg kreatív szórakozás vár ezzel a hordozható készlettel. Játszhatnak vele önmagában, de akár más LEGO ǀ Disney készletekkel is kombinálhatják (külön kaphatók). Emellett a szett funkciói és fantáziadús részletei végtelen játékra inspirálnak. Izgalmas szereplők és helyszínek Ezzel a varázslatos LEGO ǀ Disney készlettel a gyerekek gyorsan belevághatnak a játékba a 2 mikrofigura társaságában – Disney Mirabellel és Antonióval –, valamint egy vízidisznó, egy jaguár, egy béka és 3 pillangó LEGO figurával. Ez a kiváló minőségű készlet szuper ajándék olyan gyerekeknek, akik a legújabb játékokkal szeretnének játszani.


• Varázsold az otthonodba a filmes játékot vagy a kreatív szórakozást ezzel a különleges LEGO® ǀ Disney Antonio bűvös ajtaja (43200) készlettel. A játék már az ajtó kinyitásával elkezdődik!
• Mi minden vár az ajtó mögött? Ez a 99 elemből álló építőjáték tartalmaz egy nyitható „ajtót” működő zárral, egy kulcstartón lévő kulcsot, egy központi épületet, egy matricalapot és számos játékindítót, amik fantáziadús történetekre inspirálnak.
• A Disney Antonio és Mirabel, valamint Chispi és Parce LEGO® figuráit tartalmazó szett önmagában is kreatív kalandokra hív, de akár más Encanto vagy Disney készletekkel is kombinálhatod (külön kaphatók).
• Az 5 éves vagy nagyobb Disney Encanto rajongók imádni fogják ezt az egyedi ajándékot. Az „ajtót” kinyitva egy minivilág tárul a szemed elé, ahol találsz egy felhúzható függőágyat, jaguárbarlangot, valamint klassz funkciókat és kiegészítőket is.
• Hordozható kalandok. A nyitható „ajtóval” együtt több mint 7 cm magas, 22 cm széles és 12 cm mély, így a gyerekek könnyedén átvihetik a készletet egy barátjukhoz, emellett pedig kiállítva is nagyszerűen mutat.
• Még klasszabb építési élményt szeretnél nyújtani a gyerekeknek? A digitális Instructions PLUS-szal most már megteheted. Az olyan intuitív módokkal, mint a nagyítás, forgatás és szellem mód, a LEGO® építés a digitális korban is nagyszerű lesz!
• A részletesen kidolgozott mikrofigurákkal, az aranyos lényekkel és a jól ismert helyszínekkel teli Disney Encanto építőjáték kreatív játékra inspirál, amivel a gyerekek szórakozás közben fontos készségeket is fejleszthetnek.
• A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
• A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO Disney Princess kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából