LEGO DOTS: Fiókos ceruzatartó 41907

LEGO DOTS: Fiókos ceruzatartó 41907

5.0 (6)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Lepd meg a kézműveskedés rajongóit ezzel a klassz LEGO DOTS (41907) Fiókos ceruzatartó készlettel! A gyorsan és egyszerűen megépíthető, DIY játék lehetőséget nyújt a gyermekek számára, hogy megalkossák és feldíszítsék saját ceruzatartójukat, mely működő fiókkal van ellátva, majd a rajta lévő mintákat újra és újra átalakíthassák. A mellékelt tárolónak és tárolótálcának köszönhetően az összepakolás gyerekjáték lesz. Praktikus, kreatív ceruzatartó készlet. Ez a szép készlet tartalmaz egy többszínű fiókos ceruzatartót 2 különálló rekesszel, melyekben ceruzákat, gemkapcsokat vagy más íróeszközöket tárolhatsz. Emellett egy nyitható fiókot is találsz fehér fogantyúval, ahol értékes tárgyaidat tarthatod, valamint egy képtartót és színes csempéket, melyek erősítik a gyermekek képzelőerejét és önkifejező játékkészségeit, miközben megalkotják egyedi fiókos ceruzatartójukat. Kreatív játék gyermekeknek, akik imádják a kézműves dolgokat. A játék nyújtotta öröm lehetőséget biztosít a gyermekek számára ahhoz, hogy kedvük vagy szobájuk stílusa szerint fantáziadúsan feldíszítsék a fiókos ceruzatartót, és akár még barátaikkal is megoszthatják alkotásaikat. A készlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen más alkalomra szóló ajándék.

Tartalom: Építs a stílusod szerint ezzel a klassz fiókos ceruzatartó készlettel! Rakd össze a ceruzatartót, majd díszítsd fel a paneljait! Tarts benne különböző eszközöket és rakd ki a kedvenc képedet vagy egy fontos üzenetet! Akár még egy titkos kincset is biztonságban elrejthetsz a fiókban! Szerezz ihletet az útmutatóból és az ötletadó lapból, vagy készítsd el saját dizájnodat! Alakítsd ki tetszés szerint a ceruzatartót – egyszerű, kreatív szórakozás! #dotyourworld

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (6 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Szuper csajos ceruzatartó. Iskolába készülő kislányomnak tökéletes választás.


Sokkal nagyobb,mint amit a kép alapján reméltem.Ezt a Lego terméket még nem ismerem,de hozza az elvárásokat a márka.Kislánynak vettem.


Szuper jó ajándék lesz!



További értékelések

Népszerű termékek LEGO DOTS kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából