LEGO DOTS: Kreatív képkeretek 41914

LEGO DOTS: Kreatív képkeretek 41914

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


Inspiráld a kézműveskedésért rajongó gyermekeket ezzel a szórakoztató, kreatív képkeretkészlettel, mely 3 összeilleszthető képkeretet és számos, a változatos díszítéshez szükséges csempéket tartalmaz.





Lepd meg a gyermekeket ezzel a klassz DIY LEGO DOTS Kreatív képkeretek készlettel (41914)! A könnyen megépíthető és testre szabható DIY képkeretkészlet lehetőséget nyújt a gyermekek számára, hogy megalkossák saját szobadekorációjukat, ami passzol a szobájuk színeihez vagy a hangulatukhoz. A mellékelt elválasztókkal ellátott tárolótálcának köszönhetően az összepakolás és a rendszerezés gyerekjáték lesz. DIY képkeret ötletek Ez a készlet 3 képkeretet, és a dekoráláshoz használható színes csempéket is tartalmazza. A gyermekek szabadjára engedhetik fantáziájukat az önkifejezést ösztönző játék során, miközben egyedivé varázsolják a képkereteket. A kereteket használhatod külön-külön, de a „z“ kockák segítségével különböző módokon össze is illesztheted őket. Kreatív kézműves szórakozás A klassz játék nyújtotta öröm lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy szabadjára engedjék fantáziájukat, és úgy díszítsék fel a kereteket, ahogyan csak szeretnék. Kedvenc képeik mellett most saját alkotásaikat is kirakhatják a szobájukban, és akkor alakíthatják át őket, amikor csak kedvük tartja. Ez a készlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen egyéb alkalomra szóló ajándék.






  • Támogasd gyermeked kreatív DIY projektek iránti szeretetét ezzel a mókás LEGO DOTS (41914) Kreatív képkeretek készlettel, mely 3 keretet és válogatott csempéket tartalmaz. A játék a képkeretkészlet megépítésével kezdődik, egyenesen a tálcából!

  • A gyermekek a képkeretek feldíszítése során fejleszthetik kreatív készségeiket, amihez használhatják a csomagoláson és az ötletadó lapon található mintákat, de akár saját ötleteiket is megvalósíthatják. A keretek külön vagy összeillesztve is használhatók.

  • A színes csempék a szórakoztató kézműves készlet részei. A gyermekek más DOTS készletek vagy az Extra Csempék - 2. sorozat (41916) csempéit is felhasználhatják, hogy szobájukhoz passzoló dekorációkat alkossanak!

  • Minden kézműveskedésért rajongó imádni fogja ezt a kreatív készletet. A személyre szabható kereteket és színes, díszített csempéket tartalmazó készlet izgalmas karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen egyéb alkalomra szóló ajándék a 6 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok számára.





  • Kicsi és praktikus. A legnagyobb kerettel, mely több mint 11 cm magas és 7 cm széles, ez az ötletes képkeretkészítő készlet tökéletes az újonc alkotóknak ahhoz, hogy gyakorolják a különböző minták tervezését, és kiállítsák a kedvenc változatukat.

  • A gyermekek képzelete működteti, így a móka és a kreativitás sosem ér véget! Az elem nélküli játékok független játékra biztatják a gyermekeket, ráadásul átélhetik a saját alkotások nyújtotta örömet is.

  • Nyisd ki a csomagot, és már kezdődhet is a kreatív móka! Az egyszerű útmutató segítségével a gyermekek megépíthetik a kereteket, majd ötletet meríthetnek belőle kidíszítésükhöz is. A mellékelt tároló és a tároló tálca segítségével az összepakolás gyerekjáték lesz.





  • Lepd meg a gyermekeket a LEGO DOTS játékokkal, hogy klassz alkotásokat készítsenek! Ez az ötletes készlet végtelen tervezési inspirációt nyújt, mely fejleszti a gyermekek kreativitását és önbizalmát.

  • A LEGO építőkockák és csempék megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.

  • A LEGO kockákat és csempéket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőkészlet megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.




  • Vásárlási információ

    Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

    Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

    Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

    Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

    • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
    • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


    Népszerű termékek LEGO ® márkából