LEGO DUPLO 10508 Deluxe vasútkészlet

LEGO DUPLO 10508 Deluxe vasútkészlet

4.8 (8)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Lego Duplo 10508 Deluxe vasútkészlet

A vonatozást lehet magasabb szintre emelni, a LEGO DUPLO Deluxe vasútkészlettel, amelyben egy vagány, modern vonatot is találsz! Pattanj fel a valódi hangokat kiadó mozdonyra és töltsd fel a vagonokat szikladarabokkal és kövekkel. Majd rakd le azokat a működő daruval, mielőtt üzemanyagot töltenél be a következő útra! A készletben több mint 160 cm hosszú pályát, hidat és alagutat, vagont, DUPLO-elem kőszállító kocsi, működő darut az építéshez, és rengeteg színes DUPLO elemet és 3 DUPLO figurát találsz. A LEGO DUPLO Deluxe vasútkészletben modern, hangeffektusokkal ellátott vonatot, 2 személykocsit, egy vagont, működő darut, állomást, üzemanyag-szivattyút és egyebeket találsz! 3 LEGO DUPLO figurát tartalmaz. Modern, hangeffektusokkal ellátott vonatot, 2 személykocsit, vagont, darus épületet, DUPLO-elem kőszállító kocsi, alagutat és hidat, és rengeteg további pályaelemet találsz a csomagban. Dekorált DUPLO elemek, közlekedési lámpa, üzemanyag-szivattyú, gyümölcs, szerszámok, bútor, kerítés és olajoskanna. Extra DUPLO elemeket és virágokat is találsz a készletben. A kőszállító kocsin DUPLO-elemből kövek, billentő funkció, ajtó és ablak található. A pályaelemek nem vezetik az elektromosságot, ezért nem kompatibilisek a LEGO 9V vasúttal. Csak a DUPLO vasúttal való használatra. A DUPLO elemeket kifejezetten úgy tervezték, hogy az apró kezek biztonsággal és élvezettel használják őket. Több mint 175 cm hosszú pályát tartalmaz. A vonat méretei: több mint 10 cm magas, 15 cm hosszú és 7 cm széles. A hosszú vagon méretei: több mint 9 cm magas, 16 cm hosszú és 6 cm széles. A rövid vagon méretei: több mint 7 cm magas, 16 cm hosszú és 6 cm széles. A darus épület méretei: több mint 28 cm magas, 24 cm széles és 16 cm hosszú. A kőszállító kocsi méretei: több mint 17 cm magas, 30 cm széles és 9 cm hosszú. A töltőállomás méretei: több mint 13 cm magas, 16 cm széles és 6 cm hosszú. A tehervagon méretei: több mint 6 cm magas, 11 cm hosszú és 8 cm széles. Még több LEGO Duplo játékot találsz a JatekBolt.hu kínálatában.



Tartalom: 134 db építőelem

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

4.8 (8 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Szuper a termék+++++ csillagos. Mindig itt vásárolok és itt is fogok,ajánlom másoknak is.KÖSZÖNÖM


Megfelelő minőség, a gyerkőc nagyon imádja.


A gyermekünk nagyon szereti, csak kevés variációban építhető meg a pálya. Szerintem 1-2 készlet sínt érdemes hozzá vásárolni még.


2 éves kora óta játszik a kisfiam vele. Nagyon szeretjük :-)
További értékelések

Népszerű termékek LEGO DUPLO kategóriából