LEGO® DUPLO® Classic: Szív doboz 10909

LEGO® DUPLO® Classic: Szív doboz 10909

5.0 (4)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

A LEGO® DUPLO® kockák izgalmas válogatása telis-tele van ötletekkel és inspirációval!

Miközben a szülők és a gyermekek együtt építenek, játszanak, majd ismét építenek valami újat, ez a fantáziadús, tanulást elősegítő játék beindítja a gyermekek kreatív építési képességét. A legkisebbek így játék közben sajátítják el a legfontosabb fejlődési készségeket.




Engedd szabadjára a gyermekek kreativitását ezzel az inspiráló kezdőkészlettel!


Az apró kezek már alig várják, hogy belevágjanak az építésbe. Az egyszerű útmutatóval a fantáziadús játék azonnal elkezdődhet. A ház, a fagylalt, a bálna, a virág, a helikopter és a kacsa egyszerűen megépíthető modelljei számtalan beszédtémát és fantáziadús, szerepjátékkal teli történetet inspirálnak. A kreatív szórakozás pedig tovább folytatódik, miközben a gyermekek összekeverik a kockákat és megépítik saját alkotásaikat.



Fejleszd gyermeked értékes készségeit az első LEGO DUPLO készletével!


A LEGO DUPLO játékkészletek egyenesen a kis építők kezébe adják a végtelen játékot és az önkifejezést. A felismerhető helyszínek, a jól ismert szereplők és a gyermekbarát kockák a játékos tanulás iránti végtelen lelkesedésre inspirálják az óvodásokat.


• A kis építőd imádni fogja a LEGO® DUPLO® kockák színpompás válogatását. A 15 szórakoztató modellel és a végtelen, szabad építés nyújtotta kreativitással ellátott, sokoldalú játékkészlet bármely gyermek számára fantáziadús lehetőségeket nyújt.
• A készlet 80 darab színes, gyermekbarát kockát tartalmaz, melyeket 15 egyszerűen megépíthető, vidám modellé varázsolhattok, és építhettek belőlük házat, fagylaltot, bálnát, virágot. Közben a gyermekek életre szóló készségeket sajátítanak el.
• Osztozz kis építőddel a mókában és tanulásban! Kezdjétek a 15 egyszerű modellel! Hagyd, hogy kedvenc dolgai elé kirakja a „szeretem“ LEGO® betűket! Ezután segíts neki megépíteni saját alkotásait!
• A biztonságos, könnyen kezelhető kockákból készült aranyos és színes modellekkel ellátott, tanulást segítő játék nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 18 hónapos vagy annál idősebb fiúk és lányok számára.
• A 15 kezdő modell mindegyike egy aranyos tárgyat ábrázol, melyet a kisgyermekek felismerhetnek mindennapi életükből. Kombináljátok az elemeket más LEGO® DUPLO® készletekkel, hogy még kreatívabb játékban legyen részetek!
• Nincs szükség elemekre. Az építési mókát a gyermekek képzelete kelti életre – ami sosem ér véget! Az elem nélküli játékok fejlesztik a gyermekek finommotoros és problémamegoldó képességeit, és egyenesen a kezükbe varázsolják a kreatív játékot.
• Nyissátok ki a dobozt és rögtön vágjatok is bele a játékba! A szülők és kisgyermekek számára szóló, egyszerű útmutató bemutatja a könnyen megépíthető modellek megépítését. És ha a gyermekek egyszer elkezdenek építeni, a móka sosem ér véget!
• A LEGO® DUPLO® játékkészletek nagyszerű ajándékok kisgyermekek számára. Végtelen játékra bátorítanak, emellett a valós élethelyzetek, jól ismert szereplők, aranyos állatok és a fantáziadús móka segítségével fejlesztik a gyermekeket.
• Az óvodáskori LEGO® DUPLO® tanulást segítő játékok a legszigorúbb iparági szabványoknak felelnek meg, így az apró kezek számára könnyen felvehetők, megépíthetők és szétszedhetők – és ez már 1969 óta így van!
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket, hogy minden kis építő DUPLO játékkészlete megfeleljen a globális biztonsági és minőségi normáknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (4 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


nagyon


Duplo jó szórakozás


Alap készletek vettem, sok darabos


A szokásos Lego minőség, viszont a kislányom azóta nem épít, mióta megvettük neki. Azért imitt-amott eljátszunk vele. Hiába...gyerekek...

Népszerű termékek LEGO DUPLO kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából