LEGO® DUPLO® My First: Egyszarvú 10953

LEGO® DUPLO® My First: Egyszarvú 10953

5.0 (2)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


Lepd meg kisgyermeked az aranyos LEGO® DUPLO® Első egyszarvúm (10953) készlettel!


Ez az aranyos, húzható egyszarvú fantáziadús játékkal ragadja magával a kisgyermekeket, miközben alapvető építési készségeket sajátítanak el, emellett a formákat és a színeket is megtanulják. A játékon keresztüli tanulási lehetőségek végtelenek, a szuper sima formák az apró kezekkel is könnyedén felvehetők, valamint a gurulós kocsikkal is összeilleszthetők és levehetők azokról. A még több szórakozásért más kerekes LEGO® DUPLO® játékokkal is kombinálhatják ezt a szettet a gyermekek.




„Játssz és tanulj” egyszarvú játék!


Ez a sokoldalú játék olyan színes formákból épül fel, amik az apró kezekkel is könnyen felvehetők, elhelyezhetők és tolhatók. A kreatív játék magával ragadja a gyermekeket, miközben alapvető építési készségeket sajátítanak el, emellett a formákat és a színeket is megtanulják. A gyermekbarát elemek a gurulós kocsikkal is összeilleszthetők és levehetők azokról, így az egyszarvú vonat tele van játéklehetőségekkel. A szett építőkártyákat tartalmaz a modellek életnagyságú képeivel, így a gyermekek rárakhatják az elemeket a képre, míg a szülők megismertetik velük a színeket és a formákat. A tanulást segítő LEGO DUPLO játékok végtelen mókát, az önkifejezés lehetőségét és játékos tanulást nyújtanak az óvodásoknak. A DUPLO szettekkel a szülők és a gyermekek együtt élhetik át az értékes fejlődési mérföldköveket.




• Lepj meg egy kisgyermeket az aranyos és színes LEGO® DUPLO® Első egyszarvúm (10953) készlettel! Ez a sokoldalú játék szórakoztató formákat tartalmaz, amik tökéletesek ahhoz, hogy az apró kezek könnyedén felemeljék, elhelyezzék és tolják azokat.

• A szett tartalmaz egy megépíthető egyszarvút, 2 csillagot, egy szivárványt és 2 tolható „kocsit” kerekekkel. Az összes forma lesimított sarkokkal rendelkezik, és tökéletesek ahhoz, hogy az apró kezek könnyedén felemeljék és elhelyezzék azokat.

• A szülőkkel és gondviselőkkel való építés és játék során a gyermekek fejleszthetik finommotoros készségeiket, emellett a színeket és a formákat is megtanulhatják.

• Ez a vidám és strapabíró játékkészlet nagyszerű születésnapi, karácsonyi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 18 hónapos vagy nagyobb gyermekeknek.



• Több mint 13 cm magas, 23 cm hosszú és 6 cm széles. Tökéletes ahhoz, hogy az apró kezek könnyedén felvegyék és játsszanak vele.

• A csomagban olyan építőkártyákat találtok, amik a modellek életnagyságú képeit ábrázolják. A gyermekek építés közben elhelyezhetik az elemeket a képeken, miközben a szülők segítenek nekik a színekről és formákról tanulni.

• Minden LEGO® DUPLO® játékkészletet úgy terveztünk, hogy a fantáziadús funkciók végtelen, fejlesztő játékra bátorítsák a gyermekeket, amiben a szülők és gondviselők is osztozhatnak velük.

• A LEGO® DUPLO® játékkészletek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, így az apró ujjakkal is könnyedén felvehetők, elhelyezhetők és szétszedhetők – ami már 1969 óta így van.

• A LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (2 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Első legónak tökéletes.


Unikornis őrület van, ebből az egy éves kislányom sem maradhat ki :-) nagyon szép és bájos termék, kislányomnak is tetszik

Népszerű termékek LEGO DUPLO kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából