LEGO® DUPLO® Town: Szemeteskocsi és újrahasznosítás 10945

LEGO® DUPLO® Town: Szemeteskocsi és újrahasznosítás 10945

5.0 (9)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


A LEGO DUPLO Városi kalandok Szemeteskocsi és újrahasznosítás (10945) egy színes és sokoldalú játékkészlet, telis-tele olyan részletekkel, amelyek játék közben fejlesztik a gyermekek készségeit.



Tevékenységekkel teli, újrahasznosítási játékkészlet!


Az óvodásokra rengeteg tennivaló és tanulás vár, miközben csatlakoznak a 2 DUPLO figurához a különféle újrahasznosítási tevékenységek során. Gyakoroljátok a színek szerinti válogatást úgy, hogy a színes zsákokat a hozzájuk tartozó szemetesekbe helyezitek; fejlesszétek a finommotoros készségeket egy nyitható és zárható kukafedővel és a vezethető szemeteskocsival; indítsátok be a képzelőerőt végtelen, szerepjátékos történetekkel; seperjétek fel a kiborult szemetet a nagy seprűvel; és tanuljátok meg a környezetbarát szokásokat, amelyek egy életre szólnak!


Kézzelfogható, tanulást segítő játékok kisgyermekeknek!


A LEGO DUPLO játékok egyenesen az óvodások kezébe adják a végtelen szórakozás, az önkifejezés és az örömteli tanulás lehetőségét. A DUPLO játékkészletekkel a szülők és a kisgyermekek a közös játék során értékes fejlődési mérföldköveket élhetnek át együtt.

• A LEGO® DUPLO® Városi kalandok Szemeteskocsi és újrahasznosítás (10945) egy színes és sokoldalú játékkészlet, ami telis-tele van részletekkel és mókás tevékenységekkel, amelyek játékos tanulásra inspirálnak.

• Tartalmaz 2 DUPLO® figurát – egy újrahasznosítással foglalkozó férfit és egy fiút –, egy mozgatható teherautót billenő funkcióval, 3 zsákot, amelyek beleférnek a 3 hozzájuk tartozó kukába, valamint egy nagy seprűt is.



• Miközben a gyermekek eljátsszák, hogy újrahasznosítanak és felpakolják a teherautót, megtanulják a színeket, fejlesztik finommotoros készségeiket és a környezettudatos gondolkodást is elsajátítják.

• Ez a funkciókkal teli játékkészlet végtelen, játékos tanulást nyújt a 2 éves vagy nagyobb gyermekeknek, emellett lehetőséget nyújt a szülőknek, hogy óvodásukkal együtt átéljék az értékes fejlődési mérföldköveket.

• A játékkészlet több mint 11 cm magas, 15 cm széles és 7 cm mély, azonban a játékkészlet számtalan különféle módon átrendezhető és más LEGO® DUPLO® játékokkal is kombinálható.

• Az építési útmutatóban szórakoztató, illusztrált történeteket találtok a készlet elemeiről, így még több vidámsággal dobhatjátok fel a kreatív építést és a fantáziadús játékot.

• Minden LEGO® DUPLO® játékkészletet úgy terveztünk, hogy a fantáziadús funkciók végtelen, fejlesztő játékra bátorítsák a gyermekeket, amiben a szülők is osztozhatnak velük.

• A LEGO® DUPLO® játékkészletek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, így az apró ujjakkal is könnyedén felvehetők, elhelyezhetők és szétszedhetők – ami már 1969 óta így van.

• A LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági szabványoknak.




Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (9 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Szuper.


Ez az én kedvencem is! Nem is gondoltam, hogy játék közben kis óvodásban miként tudatosul az újrahasznosítás fogalma!


Nagyon szuper


Ebben a termékben még sohasem csalódtam. Imádja az unokám.
További értékelések

Népszerű termékek LEGO DUPLO kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából