LEGO Friends: Dzsungel Mentőközpont 41424

LEGO Friends: Dzsungel Mentőközpont 41424

5.0 (5)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


Vezesd be a gyermekeket a vadon élő állatok felfedezésének világába ezzel a klassz dzsungeljátékkészlettel! A LEGO Friends büszkén támogatja a National Geographic Explorers munkáját.





Ösztönözz vadvilági kalandjátékra a Dzsungel Mentőközponttal (41424)! Az erdő drónnal történő átfésülésétől a bajbajutott állatok gyógyításig a rendelőben, a gyermekek sokféleképpen játszhatnak ezzel a klassz dzsungelbeli lombház játékkészlettel. A LEGO Friends büszkén támogatja a National Geographic Explorers munkáját. Mindenre felkészültünk Ez a szórakoztató készlet széles körű érdeklődésre ad lehetőséget. Azok a gyermekek, akik szeretik a drámai, kreatív játékokat, imádni fogják az állatmentő történetet, ahol a LEGO Friends lányok, Andrea, Mia, Olivia és az elefántok megmentenek egy bajbajutott lajhárt. A gyerekek megmutathatják gondoskodó oldalukat, miközben a sérült állatot visszaviszik a dzsungelfamenedékbe. A fejlődő kis tudósok imádni fogják a napelemes őrtoronyban lévő technikai készlet használatát, hogy biztonságot nyújtsanak a dzsungelben élő lényeknek. Mindenki benne van Mutasd be a gyermekeknek a Mentőakció-sorozatot! A mókás, kreatív szórakozást jelentő játékkészletek segítenek nekik, hogy ők is a csapat tagjának érezzék magukat. Hogy még szórakoztatóbbá tedd az építést, töltsd le a LEGO Építési útmutatók alkalmazást, és nyisd meg a Instructions PLUS eszközt, ahol a gyermekek digitálisan nézhetik meg, hogy mit építenek!






  • A LEGO Friends büszkén támogatja a National Geographic Explorers munkáját akik kreativitásukat, kíváncsiságukat és szenvedélyüket arra használják, hogy megvédjék a veszélyeztetett fajokat dzsungeljeinkben, és segítsenek egy jobb világot építeni mindannyiunk számára.

  • Engedd, hogy az állatszerető gyermekek csatlakozzanak egy LEGO Friends kalandhoz, amelyben segítenek megmenteni a lajhárt az erdőben, és visszahozni a lombház menedékébe ezzel a Dzsungel Mentőközpont (41424) játékkészlettel.

  • Ez a lombházkészlet 3 összerakható minifigurát, valamint 2 elefánt- és 2 lajhárfigurát tartalmaz. Az olyan klassz kiegészítők, mint a játék rádió adó-vevő, az állatmentő készlet és egy robot-drón, segítik a kreatív játékot.





  • Ez a mentőállomás-játékkészlet tartalmaz egy klinikát és egy őrtornyot, amelyet függőhíd köt össze. A barátok a quad bike-on siethetnek megmenteni a fán bajbajutott lajhárt, máskor pedig a kunyhóban tölthetik az időt.

  • A 8 éves és idősebb gyermekek kellően nehéz építési kihívásnak fogják találni ezt a mentőállomás-építőkészletet. Ez kitűnő ünnepi ajándék vagy születésnapi meglepetés lehet olyan gyermekeknek, akik szeretnek játszani az állatokkal és szívesen gondozzák őket.

  • A lombház méretei: több mint 28 cm magas, 31 cm széles, és jól mutat, ha kiállítod. A gyermekek bármilyen más LEGO kockával bővíthetik a játékot, mivel minden LEGO játék kompatibilis.





  • Nincs szükség elemekre az izgalmas dzsungelakció beindításához – a lajhár fája kézi nyomó funkciójával "elkaphatod a fényt". Ez azt jelenti, hogy a mentési szerepjáték azonnal elkezdődhet, amint elkészült az építés.

  • Ehhez a lenyűgöző dzsungelmentőközpont-játékhoz lépésről lépésre vezető útmutató jár. Az építési móka fokozásához, töltsd le a LEGO Építési útmutatók alkalmazást, hogy elérhesd az intuitív Instructions PLUS-t, hogy a gyermekek nagyíthassák, elforgathassák és megtekinthessék az építményüket.

  • A LEGO Friends készletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, továbbá a LEGO Csoport saját, szigorú minőségi követelményeinknek is, hogy tökéletesen összeilleszthetők, kompatibilisek és könnyen szétszedhetők legyenek – és ez már 1958 óta így van.

  • Amellett, hogy megfelelnek a legmagasabb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, a LEGO építőjátékokat a LEGO Csoport maximálisan teszteli, így biztos lehetsz abba, hogy olyan játékkészletet vásárolsz, amelyet a gyermekek biztonságosan használhatnak.




  • Tartalom: Lendülj akcióba a Dzsungel Mentőközpontban! A lányok átfésülik az erdőt veszélyben lévő állatok után kutatva. Csatlakozz hozzájuk, és mentsétek meg a bajbajutott lajhárt! Hívd segítségül elefántbarátaidat! Hozd vissza a lombházklinikához a quad bike-on és gyógyítsd meg! A nap végén lazíts egy vacsora mellett a többi LEGO Friends lánnyal a barátságos dzsungelkunyhóban!

    Vásárlási információ

    Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

    Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

    Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

    Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

    • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
    • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


    A termék értékelése

    5.0 (5 értékelés alapján)
    Értékelések megtekintése


    Aranyos állatkák vannak benne különböző eszközökkel amik lekötik a gyerek figyelmét es jókat tud vele játszani. | Sok elemből áll, leköti a gyerek figyelmét


    9 éves kislányom kapta szülinapjára. Nagyon tetszik neki. | Nincs


    Azt kaptam amit vártam.


    A Lego mindig a legjobb ajándék.
    További értékelések

    Népszerű termékek LEGO Friends kategóriából

    Népszerű termékek LEGO ® márkából