LEGO Friends: Heartlake City Bio Café 41444

LEGO Friends: Heartlake City Bio Café 41444

5.0 (2)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


Kreatív születésnapi ajándékot keresel olyan gyermeknek, aki törődik a bolygóval? A LEGO Friends Heartlake City Bio Café (41444) készlettel órákig tartó móka vár rá.



Modern játék!


Ez a kávézó és konyha készlet tele van ötletes részletekkel, amiket a környezettudatos gyermekek imádni fognak. A fiúk és lányok segíthetnek LEGO Friends Miának kiválogatni a hulladékot az újrahasznosító állomáson. Az aranyos dzsúszmotorral a minifigurák károsanyag-kibocsátás nélkül utazhatnak! Üdvözlünk Heartlake City-ben! A LEGO Friends szettekkel a gyermekek felfedezhetik a szenvedélyeiket, izgalmas küldetésekbe vághatnak bele, vagy egyszerűen csak élvezhetik a barátság nyújtotta örömet a hozzájuk hasonló, szimpatikus szereplők társaságában. Nem csupán eljátszhatja, hogy ínycsiklandó ételeket készít a játék konyhában, de ezzel a környezettudatosság témájú játékkal azt is elképzelheti, hogy a kávézó kertjében saját hozzávalókat termeszt.




• A játékösztönzőkkel teli Heartlake City Bio Café (41444) készlet tartalmaz egy játék konyhakertet és egy dzsúszszállító motort, ami klassz olyan fiúknak és lányoknak, akik egy jobb bolygót szeretnének építeni, kockáról kockára.

• A csomagban 3 minifigura garantálja a korlátlan, mókás szerepjátékot, köztük egy új, 2021 januárjában megjelenő nagypapa minifigura és egy lányunoka mikrofigura, emellett a gyermekek aranyos részleteket és valósághű funkciókat is felfedezhetnek.

• A gyermekek eljátszhatják, hogy gyümölcsöt és zöldséget termesztenek, kenyeret sütnek, szendvicset készítenek, vásárlókat szolgálnak ki, hulladékot válogatnak és kikapcsolódnak a barátaikkal. A dzsúszmotoros szállítással is kibővíthetik a játékot.

• Tökéletes, funkciókkal teli ajándék gyermekeknek, akik törődnek a környezettel. Az ínyenc fiúk és lányok órákig készíthetnek ínycsiklandó finomságokat ezzel a kreatív ajándékkal, ami ideális a 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek.



• A kávézó játékkészlet több mint 11 cm magas, 27 cm széles és 10 cm mély, így kevés helyet foglal kiállítva.

• A kreativitást fejlesztő kiegészítőket tartalmazó játékkészletben találsz egy sütőt, egy turmixgépet, egy kávéfőzőt, egy szendvicsbemutató polcot és rengeteg ételelemet, amik életre keltik a kávézót.

• Vezesd be a fiatalokat a népszerű Heartlake City játékok világába, ahol olyan szereplőket ismerhetnek meg, akik ugyanannyira törődnek a bolygóval, ahol élünk, mint a barátaikkal.

• A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.

• A LEGO® ételes játékkészlet elemeit a lehető legalaposabban teszteljük, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági és minőségi szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (2 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Igazi lego friends


A terméket ajándékba vásároltam. Kívülről megfelelő, olyan amilyenre gondoltam.

Népszerű termékek LEGO Friends kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából