LEGO® Friends: Varázslatos karaván 41688

LEGO® Friends: Varázslatos karaván 41688

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


Ajándékot keresel egy olyan gyermeknek, aki imádja a különös járműveket? Akkor lepd meg a LEGO® Friends Varázslatos karavánnal 41688!


Készen állsz arra, hogy belépj a rejtélyes varázslat világába? Üdvözlünk a Varázslatos karavánban! Mia ellátogat a jósnőhöz, Claire-hez, aki látja a jövőt. Lépj be a karavánba, és köszöntsd a bölcs baglyot, Spades-et! Főzz egy kis teát Miának a tűzhelyen, majd etesd meg a lovat almával! Csatlakozz Claire-hez a sátorban, ahol elárulja Mia jövőjét. A kristálygömb egy... boldog arcot tár fel! Lehet, hogy Miának szerencséje lesz a vásáron!




Elbűvölő részletek!


A lóvontatású karaván telis-tele van hagyományos részletekkel, többek között aranyos, rácsmintás ajtókkal és egy régies lámpással. A teteje oldalcsuklós kialakítással készült, így a gyermekek felfedezhetik a helyet. Találnak benne ágyat, konyhát tűzhellyel és egy asztalt, ahol leülhetnek enni. Ezután gondoskodhatnak a lóról vagy játszhatnak a bagollyal. A sátorban egy kristálygömb vár rájuk. A csavaró funkció használatával megpörgethetik, hogy feltárják Mia jövőjét. A gyermekek eldönthetik, hogy szomorú vagy vidám arcot mutasson, de akár a sorsra is bízhatják a választást...

A barátság varázsa!


Ismertesd meg a kis építőkkel a Heartlake City játékokat, ahol a valósághű szerepjátékok világa vár rájuk. A LEGO Friends készletekkel a gyermekek izgalmas szereplők társaságában fedezhetik fel a szenvedélyeiket.
a szenvedélyeiket. Ez az értékes játékkészlet tartalmaz egy karavánt, egy jóssátort, 2 minifigurát, valamint egy ló és egy bagoly figurát is.




• A gyermekek imádni fogják a Varázslatos karaván (41688) nyújtotta vándorcirkusz rejtélyeit. Ez a varázslatos készlet tartalmaz egy veterán karavánt és egy jóssátort, az elbűvölő szerepjátékos szórakozáshoz.

• Tartalmaz 2 LEGO® Friends minifigurát, valamint egy ló és egy bagoly figurát is, így a gyermekek rengeteg módon élvezhetik a kreatív szerepjátékot. Emellett felfedezhetik az otthonos karaván tűzhelyét, asztalát és a rejtett vécét is.

• A gyermekek olyan történeteket találhatnak ki, amelyekben gondoskodhatnak a lóról, tanácsot kérhetnek a bölcs bagolytól, jósolhatnak a kristálygömbből, vezethetnek és kikapcsolódhatnak a karaván belsejében.

• A különálló jóssátor még tovább bővíti a mókát! A gyermekek szórakoztathatják a családtagjaikat, miközben megjósolják a jövőjüket, de egy barátjukhoz is átvihetik a kristálygömböt, hogy közösen vágjanak bele a rejtélyes szórakozásba.

• A funkciókban gazdag, varázslatos készlet ideális születésnapi, karácsonyi vagy hétköznapi ajándék a 6 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek, valamint a járműrajongó fiúknak és lányoknak.




• A karaván több mint 11 cm magas és 24 cm hosszú, míg a sátor több mint 11 cm magas és 8 cm széles, így egyik sem foglal sok helyet, ha kiállítod őket.

• Az ötletes és kreatív elemekkel teli karaván teteje csuklós kialakítással nyitható, így az apró ujjak könnyedén hozzáférnek a tűzhelyhez, vagy elcsavarhatják a csapot, hogy a ló itatásához megtöltsenek egy vödröt vízzel.

• A többi LEGO® Friends Varázslatos vidámparki készlettel is összeilleszthető – a Varázslatos vidámparki hullámvasúttal (41685), a Varázslatos akrobatikával (41686), a Varázslatos vidámparki standokkal (41687) és a Varázslatos óriáskerék és csúszdával (41689).

• A vadonatúj LEGO® játékok és minifigurák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek és kompatibilisek legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.

• A LEGO® Friends készleteket szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, így biztos lehetsz benne, hogy minden építőjáték-készlet megfelel a szigorú biztonsági szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO Friends kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából