LEGO Harry Potter: Kóbor Grimbusz 75957

LEGO Harry Potter: Kóbor Grimbusz 75957

4.8 (10)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Csatlakozz Harry Potterhez egy vad, varázslatos útra a LEGO Kóbor Grimbuszon! Ezzel a klassz játékkészlettel eljátszhatod a Harry Potter és az azkabani fogoly jeleneteit. Nyisd fel a háromemeletes busz csuklós oldalpaneljét, hogy hozzáférj a belsőtérhez és felrakd Harry bőröndjét. Az emeleten is rengeteg kaland vár rád, csak emeld fel a tetőt, és nézd meg magad! Stan Shunpike kezeli a jegyeket, Ernie Prang pedig még mindig nem sajátította el a szükséges vezetői képességeket, szóval vigyázz az előre és hátra csúszkáló ággyal, és légy óvatos a himbálózó csillárral - rázós út következik! A csomagban 3 új, 2019 júniusában megjelenő LEGO Harry Potter minifigurát találsz: Harry Pottert, Stan Shunpike-ot és Ernie Pranget. A 3-szintes LEGO busz tartalmaz egy nyitható, csuklós oldalpanelt és egy levehető tetőt, melyek segítségével a lehető legjobban kihasználhatod a benne rejlő lehetőségeket. A készlet tartalmaz egy csúszkáló ágyat és himbálózó csillárt, melyek a busz kanyargása közben mozognak. A pimasz Zsugorfej és Harry Potter ládája egy varázspálcával, levéllel, csokiszelettel és bájitalos palackkal van ellátva, melyek kiegészítik az akciót és fantáziadús játékra inspirálnak. A Kóbor Grimbusz méretei: több mint 16 cm magas, 16 cm hosszú és 6 cm széles.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

4.8 (10 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


A gyermekem nagyon szeret legózni és az egész család kedveli a Harry Potter sorozatot . | Kreatív, jópofa, ötletes | Nincs hátránya.


Kislányomnak vettem. Nagy Harry Potter rajongó.




Könnyen szerelhető! Tetszett.
További értékelések

Népszerű termékek LEGO Harry Potter kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából

Népszerű termékek Harry Potter mesehőssel