LEGO® Harry Potter: Roxfort pillanatai: Átváltozástan óra 76382

LEGO® Harry Potter: Roxfort pillanatai: Átváltozástan óra 76382

5.0 (2)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


A LEGO® Harry Potter Roxfort pillanatai: Átváltozástan óra (76382) szett egy kockákból épült játékkönyvben van elrejtve! Ha a gyermekek kinyitják, csatlakozhatnak egy órához McGalagony professzor Átváltozástan termében.


Nyisd fel a borítót, és azonnal McGalagony professzor Átváltozástan termében találod magad a Roxfortban. Vegyél le egy varázskönyvet a polcról, majd csatlakozz Hermionéhez és Ronhoz, miközben a Griffendél ház feje az átváltozás mágiáját tanítja nekik. Ronnak egy kis segítségre van szüksége, amikor nem sikerül serleggé változtatnia a patkányát! Ha vége az órának, zárd be a könyvet, hogy bárhová magaddal vihesd!




Roxforti varázslat, amit bárhol élvezhetsz!


Az elbűvölő szett funkciói és kiegészítői varázslatos szerepjátékra inspirálnak. Ezek közül néhányat be is építettek a szettbe, például a polc, míg néhány elmozdítható, mint a bútorok és a tábla, amiket ha kiveszel, kibővítheted a játékteret. Ez a varázslatos Harry Potter szett a gyűjtemény más készleteivel is kombinálható. Mindegyik szett jellegzetes színben és egyedi motívummal készült, és ha kinyitod őket, a gyermeked egy új roxforti tanórán vehet rész. Az összes szett összeilleszthető, ami egy 360 fokos roxforti játékélményt nyújt.

Elbűvölő ajándékok a kíváncsi gyermekeknek!


Ha varázslatos ajándékot keresel, a LEGO Harry Potter szettek magával ragadó ajándékokat kínálnak, amiket minden ifjú boszorkány vagy varázsló imádni fog.



• A LEGO® Harry Potter Roxfort pillanatai: Átváltozástan óra (76382) egy kockákból épült játékkönyv, amit kinyitva felfedezheted a Harry Potter filmekből ismert, roxforti átváltozástan óra tantermét.

• A szett tartalmazza Hermione Granger, Ron Weasley és McGalagony professzor minifiguráit, egy táblát, 2 asztalt, 2 széket, egy kincsesládát, egy polcot, egy varázskönyvet és rengeteg eredeti kiegészítőt.

• A gyermekek kinyithatják a szett borítóját, hogy belépjenek McGalagony professzor átváltozástan órájára. Rengeteg varázslatos felszereléssel is gyakorolhatnak – Ronnak azonban egy kis segítségre lesz szüksége, amikor a patkánya serleggé változik!

• 8 éves kortól ajánlott. Ideális olyan ifjú boszorkányoknak és varázslóknak, akik egy újfajta Harry Potter kalandra vágynak.

• Ez a varázslatos Roxfort pillanatai készlet több mint 12 cm magas, 8 cm széles és 4 cm mély, így tökéletes méretű a hordozható játékhoz.

• A szett rengeteg kiegészítőt tartalmaz a fantáziadús szórakozáshoz, többek között egy teáscsészét, egy ezüst serleget és egy békát az átváltoztatás gyakorlásához, valamint Ron patkányát, Makeszt is.

• Számos varázslatos készletet gyűjthetsz össze, amelyek mindegyike egy új roxforti tantermet rejt. Ha mindet összegyűjtöd, akkor egy innovatív, 360 fokos játékteret alkothatsz belőlük.

• Minden LEGO® Harry Potter készletben megtalálod a népszerű filmek közkedvelt szereplőit, mókás funkcióit és jól ismert helyszíneit. Magával ragadó, praktikus és varázslatos ajándék az ifjú boszorkányoknak és varázslóknak.

• Minden LEGO® építőjáték megfelel a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.

• A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (2 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


A legjobb választás volt


Nagyon ötletes. Képről nagyobbnak gondoltam

Népszerű termékek LEGO Harry Potter kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából

Népszerű termékek Harry Potter mesehőssel