LEGO Icons: Porsche 911 10295

LEGO Icons: Porsche 911 10295

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Építsd meg a Porsche 911 részletes LEGO® változatát!

Merülj el egy izgalmas építési projektben, és lépj be a klasszikus autók világába, miközben megépíted a lenyűgöző Porsche 911 részletesen kidolgozott modelljét.




Megalkuvást nem ismerő stílus. Korlátlan vezetési szórakozás.


A Porsche 911 egy páratlan, legendás autó. Most pedig te is megépítheted az ikonikus autó modellváltozatát a LEGO® Porsche 911 (10295) építőkészlettel. Élvezd a magával ragadó építést, miközben eldöntöd, hogy a klasszikus Turbo vagy a Targa modellt készíted el. A számtalan, eredeti részletnek köszönhetően tökéletes módja annak, hogy megünnepeld a Porsche iránti szenvedélyed.



Ünnepeld meg a Porsche jellegzetes stílusát ezzel a fantasztikus építési kihívással, miközben megalkotod saját, klasszikus, gyűjthető autódat a LEGO® Porsche 911 (10295) modellkészlettel.


Döntsd el, hogy a turbófeltöltős motorral felszerelt Turbo modellt építed meg, vagy az ikonikus Targa rúddal és a motorháztető alatt tárolható, levehető tetővel ellátott Targát.Építsd meg kedvenc Porsche 911 modelledet!A Turbo és a Targa autómodell egyaránt tartalmaz eredeti Porsche 911 részleteket, például az ikonikus első és hátsó lökhárítókat, szögletes fényszórókat, nyomtatott logót és rendszámtáblákat. A belterük ugyanannyira lenyűgöző, hiszen találsz bennük működő kormányt, sebességváltót, kéziféket és dönthető üléseket, mindez pedig sötét narancssárga és nugát színösszeállításban pompázik.A következő építési projektedA LEGO Porsche 911 a felnőtteknek szánt építőmodell-készletek gyűjteményének része. A klasszikus, gyűjthető autóktól kezdve, a részletesen kidolgozott épületekig, ezek a LEGO szettek tökéletesek ahhoz, hogy kiszakadj a szürke hétköznapokból, és elmerülj egy magával ragadó építési projektben.


• Szakadj ki a szürke hétköznapokból ezzel az izgalmas építési projekttel! A LEGO® Porsche 911 (10295) autómodell építőkészlet tökéletes szett olyan felnőtteknek, akik egy új, kézzelfogható projektet keresnek.

• Fedezd fel az összes Porsche 911 részletet, köztük a hátul felszerelt, léghűtéses, sorhatos motort, a működő kormányt, a sebességváltót, a kéziféket és a dönthető üléseket.

• Melyiket fogod megépíteni? A turbófeltöltős motorral felszerelt Turbo modellt, vagy a motorháztető alatt tárolható, levehető tetővel ellátott Targát?

• A Porsche 911 Turbo modellautónak széles hátsó tengelye, beépített légterelője, valamint egy töltőlevegő-hűtővel kiegészített turbófeltöltős motorja is van.

• A Porsche 911 Targa modellautóban találsz egy levehető tetőt, amit a motorháztető alá illeszthetsz, valamint egy ikonikus jelzőrudat és egy vezetőülés mögötti üveget is.

• A klasszikus autók rajongóinak és a Porsche imádóinak készült, haladó építőknek szánt készlethez egy exkluzív útmutató is tartozik, amelyben inspiráló tervezési részletek várnak rád.

• Ez a Porsche 911 gyűjthető autómodell több mint 10 cm magas, 35 cm hosszú és 16 cm széles.



• A legjobb ajándékot keresed egy klasszikusautó-rajongónak? Akkor ez a Porsche 911 gyűjthető építőmodell-készlet nagyszerű választás, hiszen olyan felnőtt LEGO® rajongóknak készült, akik értékelik az elbűvölő designt.

• A LEGO® építőkockák kiváló minőségű anyagokból készülnek. Az elemek egységesek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.

• A LEGO® elemek esetében a biztonság és a minőség az első. Ezért szigorúan leteszteljük őket, így biztos lehetsz benne, hogy a modell éppen annyira strapabíró, mint amennyire gyönyörű.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO ICONS kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából