LEGO® Ideas: Central Perk 21319

LEGO® Ideas: Central Perk 21319

5.0 (1)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Ünnepeld a Jóbarátok című népszerű amerikai TV sorozat 25. évfordulóját ezzel a gyűjtői LEGO® Ideas 21319 CENTRAL PERK készlettel!





A kávézó TV stúdiójának bámulatos LEGO változata telis-tele van eredeti részletekkel, melyek elengedhetetlen emléktárggyá teszik a készletet a Jóbarátok rajongói számára.

Az ikonikus helyszín a kanapéval, fotellel és 2 székkel van ellátva, a bútorok könnyen eltávolíthatóak a játék érdekében. De ne feledkezzünk meg a színpadról sem, ahol Phoebe előadta dalait gitárja kíséretében (és ahol Ross játszott a szintetizátorán, amit Phoebe-n kívül mindenki borzalmasnak talált).



A 7 új, 2019 szeptemberében megjelenő LEGO minifigura, azaz Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey, Phoebe és a CENTRAL PERK balszerencsés menedzsere, Gunther, számos kiegészítővel van ellátva, így eljátszhatod a jól ismert, fergeteges jeleneteket.

Ez a Jóbarátok témájú ajándék nagyszerű meglepetés barátoknak és család tagoknak is. Ideális játéknak és kiállítási tárgynak egyaránt, mely bármelyik szobában megragadja a figyelmet.


•Ez a LEGO® Ideas készlet 7 új, 2019 szeptemberében megjelenő minifigurát tartalmaz: Ross Gellert, Rachel Greent, Chandler Binget, Monica Gellert, Joey Tribbianit, Phoebe Buffay-t és Gunthert.
•A CENTRAL PERK kávézó építőjáték tartalmazza az ikonikus ülőrészt, ahol megtalálod a kanapét, fotelt, 2 széket és egy asztalt találsz; továbbá vár rád egy kiszolgáló terület kockából épült kávéfőzővel, pulttal, pénztárgéppel, 2 süti elemmel kiegészített süteményes tállal, étlaptábla elemmel. További eredeti kiegészítők, melyeket a készlet tartalmaz; egy kanapéval ellátott színpad a zenei előadásokhoz; extra székek és asztalok, 3 oszlop elem új, 2019 szeptemberében megjelenő zöld színben; egy esernyőtartó 2 esernyő elemmel; egy „CENTRAL PERK“ logóval ellátott ablak; bejárati ajtók; valamint 2, kockából épült TV stúdió lámpa áttetsző, fényszerű elemekkel.
•A könnyen hozzáférhető játék érdekében a sorozat szereplőinek ülőhelye eltávolítható.
•Minden minifigurához a TV sorozat ihlette, egyedi tárgyak tartoznak, például Ross kockából épült szintetizátora, valamint a következő kiegészítő elemek: Rachel tálcája és kávéscsészéje, Monica sütije, Joey pizzás doboza, pizzaszelete és „férfi táskája“, Chandler laptopja, Phoebe gitárja és Gunther seprűje.
•A kávézó játékkészlet további kiegészítő elemei között találsz egy újságot, 15 kávéscsészét, egy „Foglalt“ táblát, valamint 3 vázát és megépíthető virágokat is.
•Ez a Jóbarátok témájú emléktárgyként szolgáló LEGO® építőjáték több mint1079 elemet tartalmaz.
•Ehhez a LEGO® Ideas készlethez egy építési útmutatót tartalmazó füzet is tartozik, amiből további információkat is megtudhatsz a lenyűgöző készletet megalkotó rajongóról és a LEGO tervezőkről.
•Építsd meg és állítsd ki ezt a gyűjtői Jóbarátok építőjátékot, vagy játszd el kedvenc jeleneteidet a klasszikus, amerikai sorozatból!
•A Friends témájú játékajándék méretei: több mint 11 cm magas, 29 cm széles, 22 cm mély, így bármelyik szobának szemet gyönyörködtető, központi darabja lehet.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (1 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Szép

Népszerű termékek LEGO ® márkából