LEGO Jurassic World: T. rex és Dino-Mech csatája 75938

LEGO Jurassic World: T. rex és Dino-Mech csatája 75938

4.5 (2)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Vigyázat! Danny Nedermeyer a Jurassic World parkban barangol hatalmas Dino-Mech-jében azzal a céllal, hogy ellopja az Isla Nublar vulkánba rejtett kincset. De előtte szembe kell szállnia a hatalmas T. rexszel. Pattanj fel a hajóra Owen Grady, Claire Dearing, Vic Hoskins - valamint a velociraptor bébik, Blue, Delta, Echo és Charlie - társaságában, és siess az összecsapás helyszínére! Tüzelj a Dino-Mech-re a hajó korongvetőivel! Altasd el a T. rexet a kábítófegyverrel! Meg kell állítanod Danny-t, mielőtt megtalálja a módját, hogyan törjön át a vulkanikus kőzeten, hogy ellopja a kincset! • Ez a LEGO Jurassic World dinoszaurusz játékkészlet 4 új, 2019 júniusában megjelenő minifigurát tartalmaz: Owen Grady-t, Claire Dearinget, Vic Hoskinst és Danny Nedermeyert, valamint 4 velociraptor bébi játékfigurát - Blue-t, Deltát, Echót és Charlie-t - és 2 denevér figurát tartalmaz. Az öntött, megépíthető LEGO Jurassic World T. rex dinoszaurusz játékfigura új, 2019 júniusában megjelenő színeket, csattogó állkapcsokat, valamint beállítható fejet, kart és lábat tartalmaz. A Dino-Mech egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkét tartalmaz részletesen kidolgozott műszerfallal, emellett csattogó állkapcsokkal, állítható fejjel, karral, karommal, lábbal és farokkal van ellátva. A LEGO kockából épült vulkanikus kőzet láva elemeket, nyitó funkciót és egy kincsesládát tartalmaz, válogatott kincs elemekkel a belsejében, melyek között találsz: 11 aranyszínű érmét, 4 aranyszínű rögöt, 1 aranyszínű csészét és 4 drágakő elemet. A játékhajó 2 korongvetőt, egy kábítófegyvert és egy lőszerraktárt tartalmaz, benne 4 lőszer elemmel. (Ne feledd: a hajó nem úszik a vízen.) Ez a gyermekeknek szánt dinoszauruszos játékkészlet tartalmazza Vic Hoskins kábítófegyverét. A kiegészítő elemek közé tartozik Owen Grady rádió adó-vevője és Danny Nedermeyer üdítős doboz eleme. Ezzel a gyűjthető játékkal a gyermekek eljátszhatják a LEGO Jurassic World animációs sorozat izgalmas jeleneteit. Ez a LEGO Jurassic World építőjáték készlet nagyszerű dinoszaurusz témájú ajándékötlet gyermekek számára. A Jurassic World T. rex dinoszaurusz játékfigura méretei: több mint 11 cm magas, 28 cm hosszú és 6 cm széles. A Dino-Mech méretei: több mint 14 cm magas, 33 cm hosszú és 13 cm széles. A vulkanikus kőzet méretei: több mint 14 cm magas, 20 cm széles és 13 cm mély. A játékhajó méretei: több mint 13 cm hosszú és 8 cm széles.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

4.5 (2 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése




Gyerkőcöm kapta ajándékba, mert dínó mánia van. Érdekes csomag könnyen összeépítette 5 évesen. Amivel meggyűlt a baja az a szétnyíló hegy. Óvatosan kell szétnyitni, mert a sínen csúszó elemek hamar szétesnek. Ezen hiányosság nem nagyon ront az élvezeti értéken.

Népszerű termékek LEGO Jurassic World kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából

Népszerű termékek Jurassic World mesehőssel