LEGO Marvel Super Heroes: A Fekete Özvegy helikopteres üldözése 76162

LEGO Marvel Super Heroes: A Fekete Özvegy helikopteres üldözése 76162

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

A LEGO Marvel Bosszúállók A Fekete Özvegy helikopteres üldözése (76162) készlettel a kis szuperhősök egyesíthetik erőiket a Fekete Özveggyel és Yelena Belovával, hogy szembeszálljanak a Marvel szuper-gonosztevővel, Felügyelővel klassz, felfegyverzett helikopterében. Szuperhős akció és kaland! Felügyelő helikoptere 4 korongvetővel és mindkét oldalán egy-egy puskával van felszerelve. A 2 forgólapát megadja a szükséges erőt és pontosságot, amire szükség van egy támadás indításához. A nyithatópilótafülkében elhelyezheted Felügyelő minifiguráját, a rakterületet pedig kinyithatod, hogy szabadjára engedd Felügyelő homokfutóját. Yelena Belova 2 fegyverrel, a Fekete Özvegy pedig 2 ütővel van felfegyverkezve, miközben megérkeznek a helyszínre a Fekete Özvegy motorkerékpárján. Amikor Felügyelő kiszáll a helikopterből, egy kardot és egy pajzsot tart magánál. Indítsd be a fiatalok képzeletét LEGO Marvel Bosszúállók készletekkel! A LEGO Marvel Bosszúállók játékkészlet a szerepjáték kalandok egy izgalmas univerzumának nyit teret. A gyűjthető járművekkel, robotokkal, épületekkel, minifigurákkal, fegyverekkel és eszközökkel a gyermekek eljátszhatják kedvenc filmjeleneteiket vagy saját fantáziadús történeteket találhatnak ki.
- A levegőben és a szárazföldön is szuperhős akciók és kalandok várnak rád Felügyelő klassz, felfegyverzett helikopterével. Ha a Fekete Özvegy és Yelena Belova a szuper-gonosztevő nyomába ered, bármi megtörténhet!

- Felügyelő ikerrotoros helikoptere 4 korongvetővel és 2 puskával van felszerelve. A nyitható pilótafülkében elhelyezhetsz egy minifigurát, a nyitható rakterületben pedig elfér a Felügyelő homokfutója. A Fekete Özvegy motorkerékpárján közlekedik.
Felügyelő támadást indít helikopteréből. A Fekete Özvegy a helyszínre siet motorkerékpárján, Yelena Belova pedig követi őt. A készenlétben álló forgólapátokkal és fegyverekkel megállíthatatlan akció vár rád!

- A 7 éves vagy annál idősebb gyermekeknek végtelen szuperhős kalandokban lehet részük ezzel a LEGO Marvel Bosszúállók építőjáték készlettel. Nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék a szuperhős gyermekek számára.
A pozícióba állított forgólapátokkal ellátott helikopter több mint 39 cm hosszú, így hatalmas, kézzelfogható játékot nyújt. Kombináld más LEGO készletekkel, hogy még több fantáziadús játékban legyen részed!

- Ehhez a játékkészlethez nincs szükség elemekre, így a gyermekek bárhol és bármikor belevághatnak a játékba. A kézzelfogható építőjátékok fejlesztik a kreatív gondolkodást, a fantáziadús szerepjátékot és a problémamegoldó készségeket.
Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a LEGO Marvel Bosszúállók játékot olyan valakinek, akinek még újak a LEGO építőkészletek? Nem gond. A készlethez jól követhető útmutató társul, így a dobozt felnyitva, azonnal elkezdődhet az építés.

- A LEGO Marvel Bosszúállók játékkészletek életre keltik a szuperhős kalandokat. A gyermekek eljátszhatják kedvenc filmjeleneteiket, saját történeteket találhatnak ki önállóan vagy csoportosan, vagy csak kiállíthatják a szobájukban a modelleket.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO Marvel Super Heroes kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából

Népszerű termékek Bosszúállók mesehőssel