LEGO Marvel Super Heroes: Vasember robot 76140

LEGO Marvel Super Heroes: Vasember robot 76140

5.0 (7)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


Engedd szabadjára a gyermekekben rejlő szuperhőst ezzel a Vasember robot LEGO építőjátékkal – korongvetővel, mozgatható végtagokkal és egy Vasember minifigurával van ellátva, ami elfér a belsejében.





A kis szuperhősök újra átélhetik a Marvel Bosszúállók film akcióit ezzel az állítható LEGO Marvel Bosszúállók Vasember robottal (76140)! Ha a Vasember minifigura egyszer beteszi a lábát a páncélozott robotba – egy gonosztevő sem lesz biztonságban! Klassz Vasember építőjáték gyermekeknek A Marvel Bosszúállók rajongói imádni fogják ezt az akciódús Vasember robotfigurát. Nyisd fel a robot pilótafülkéjét, és ültesd bele a Vasember minifigurát! A fej fölötti korongvető minden veszélyt elhárít, a mozgatható karok és lábak pedig teljeskörű mozgást biztosítanak. Töltsd le az ingyenes LEGO Life interaktív építési alkalmazást, hogy még több építési mókában legyen részed! Marvel akció LEGO szuperhős figurákkal A LEGO Marvel Bosszúállók építőjáték készletek a szerepjáték kalandok egy izgalmas univerzumának nyitnak teret. A gyűjthető járművekkel, robotokkal, épületekkel, minifigurákkal, fegyverekkel és eszközökkel a gyermekek eljátszhatják kedvenc filmjeleneteiket vagy saját fantáziadús történeteket találhatnak ki.






  • Turbózd fel a gyermekek LEGO Vasember kalandjait a hatalmas Vasember robottal! Ha berakják a minifigurát a páncélozott robot belsejébe, bárhová elmehetnek, bármit megragadhatnak és bárkit eltehetnek láb alól, aki az útjukba kerül!

  • A gyermekek imádni fogják az új, 2020 januárjában megjelenő Vasember robotot – Vasember nagyobb változatát, aminek olyan mellvértje van, ami az értékes energiamagját ábrázolja. A nyitható pilótafülkén át a Vasember beléphet a robot belsejébe.

  • Az ifjú szuperhősök képzelete szabadon szárnyalhat, miközben kinyitják a robot pilótafülkéjét, belerakják a Vasember minifigurát, beállítják a robot karjait és lábait az akcióhoz, majd a korongvetővel lelövik a közeledő ellenségeket.

  • A 6 éves vagy annál idősebb gyermekeknek végtelen, fantáziadús Vasember kalandokban lehet részük ezzel a LEGO Marvel Bosszúállók építőjátékkal. Az egyik legnépszerűbb robotfigura gyermekeknek, akik imádják a Vasember játékokat.





  • A kinyújtott Vasember robot több mint 12 cm magas, 9 cm széles és 9 cm mély – elég nagy ahhoz, hogy bárhová elmenjen, bármit megragadjon és bármilyen gonosztevőt vagy földönkívüli behatolót eltegyen láb alól, ha az útjába kerül.

  • Ehhez a robotfigurához nincs szükség elemekre, így a gyermekeknek rengeteg kézzelfogható mókában lehet részük ahol és amikor csak szeretnék. Az elem nélküli robottal való játék fejleszti a kreatív gondolkodást és a fantáziadús szerepjátékot.

  • Az Instructions PLUS azt jelenti, hogy még a kisgyermekek is önállóan megépíthetik a LEGO játékokat. Ebben az interaktív útmutatóban közelítő és forgató funkció van, amit a telefonokon és tableteken érhetsz el, ingyenes LEGO Life alkalmazásban.





  • A LEGO Marvel Bosszúállók készletek fantáziadús szuperhősös kalandokat nyújtanak a gyermekek számára, akik újra szeretnék élni a filmjeleneteket, saját történeteket szeretnének alkotni vagy csak kiállítanák szuper klassz szuperhős modelljeiket.

  • A LEGO építőjátékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek (még szupererőkre sincs szükséged hozzá!) – és ez már 1958 óta így van.

  • Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági normáknak, a LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO kockákat, hogy biztonságosak legyenek gyermekednek.




  • Vásárlási információ

    Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

    Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

    Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

    Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

    • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
    • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


    A termék értékelése

    5.0 (7 értékelés alapján)
    Értékelések megtekintése


    Nagyon jó


    Kicsi a doboz, de mutatós a robot a szuperhőssel.


    Szuper



    További értékelések

    Népszerű termékek LEGO Marvel Super Heroes kategóriából

    Népszerű termékek LEGO ® márkából

    Népszerű termékek Bosszúállók mesehőssel